Nincs megállás – Jöhet a Debrecen

2017. november 14. (kedd) 18:24 - spigott

A Debrecen elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Koppenhágában elszenvedett 22-21-es vereséget követően vasárnap hazaérkeztek, s hétfőn már újra munkába álltak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai, akikre szerdán már újabb feladat vár. György László tanítványai ugyanis este hat órától a Debrecen együttesét látják vendégül a bajnokság nyolcadik fordulójában. A találkozó előtt a mieink a hatodik helyen állnak a tabellán, hét mérkőzésből szerzett hét pontjukkal, míg a debreceniek szintén hét meccset játszottak eddig, melyeken három győzelem mellett négy vereség a mérlegük, így hat pontot elérve a kilencedik pozícióból várják a két gárda szerda esti találkozóját.

Mely egyik csapat számára sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debreceniek is pályára léptek az EHF Kupa hétvégi fordulójában, s ahogy a Kohászra, úgy rájuk is vár egy visszavágó, igaz nem szombaton, hanem vasárnap. Nagy kérdés lesz tehát az holnap, hogy melyik együttesből vett ki többet a nemzetközi kupameccs, s miként tudják hadra fogni a maródi játékosokat, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debrecenieknek is több sérültjük akad.

Képek: DO-archív

Az biztos, hogy a DKKA vezetőedzője, György László nehéz mérkőzésre számít, ám a dunaújvárosi szakvezető bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a nagyon fontos bajnoki pontokat.
- Természetesen azt remélem, hogy a mi sikerünkkel ér majd véget a találkozó, de mivel a Debrecen egy jó csapat, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, s abban is biztos vagyok, hogy a Debrecen is nagyon készül a mérkőzésre és nyerni akar Dunaújvárosban. A találkozó végkimenetelében nagy szerep hárulhat a kapusokra s a védekezésre, küzdelmes meccsre számítok tehát, de hazai pályán nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Ezüstérem hazai pályán

Ezüstérem hazai pályán

2018. január 23. (kedd)

Az U11-esek mezőnyében a második, míg az U12-eseknél a negyedik helyen fejezte be a hazai rendezésű Téli Kupa küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Óriási harc az első helyért

Óriási harc az első helyért

2018. január 23. (kedd)

A Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hetedik fordulójának nyitómérkőzésein sem fukarkodtak a gólokkal a sorozatban résztvevő együttesek.

Szegeden játszottak a szuperminik

Szegeden játszottak a szuperminik

2018. január 23. (kedd)

Jó tanulópénz volt a Dunaferr SE Röplabda Akadémia gyermekei számára a szegedi torna, melyen az ország legjobb akadémiái ellen játszottak.

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

Dunaújváros megérdemli ezt a hangulatot

2018. január 22. (hétfő)

Rendkívül elégedetten nyilatkoztak a péntektől vasárnapig megrendezett XVI. Carissa Kupáról a viadal szervezői, támogatói és főszereplői is.

Egy érem hazai pályán

Egy érem hazai pályán

2018. január 22. (hétfő)

Remek tornát rendezett a Gárdonyi iskola tornatermében a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya, mely egy érmes helyezésnek örülhetett az országos felnőtt ranglistaversenyen.

Szép siker Lesznóban!

Szép siker Lesznóban!

2018. január 22. (hétfő)

Továbbra is a bajnoki dobogót célozza meg a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely a közelmúltban Lengyelországban aratott 3-1-es sikert a Leszno gárdája ellen.

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!