Nincs megállás – Jöhet a Debrecen

2017. november 14. (kedd) 18:24 - spigott

A Debrecen elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Koppenhágában elszenvedett 22-21-es vereséget követően vasárnap hazaérkeztek, s hétfőn már újra munkába álltak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai, akikre szerdán már újabb feladat vár. György László tanítványai ugyanis este hat órától a Debrecen együttesét látják vendégül a bajnokság nyolcadik fordulójában. A találkozó előtt a mieink a hatodik helyen állnak a tabellán, hét mérkőzésből szerzett hét pontjukkal, míg a debreceniek szintén hét meccset játszottak eddig, melyeken három győzelem mellett négy vereség a mérlegük, így hat pontot elérve a kilencedik pozícióból várják a két gárda szerda esti találkozóját.

Mely egyik csapat számára sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debreceniek is pályára léptek az EHF Kupa hétvégi fordulójában, s ahogy a Kohászra, úgy rájuk is vár egy visszavágó, igaz nem szombaton, hanem vasárnap. Nagy kérdés lesz tehát az holnap, hogy melyik együttesből vett ki többet a nemzetközi kupameccs, s miként tudják hadra fogni a maródi játékosokat, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debrecenieknek is több sérültjük akad.

Képek: DO-archív

Az biztos, hogy a DKKA vezetőedzője, György László nehéz mérkőzésre számít, ám a dunaújvárosi szakvezető bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a nagyon fontos bajnoki pontokat.
- Természetesen azt remélem, hogy a mi sikerünkkel ér majd véget a találkozó, de mivel a Debrecen egy jó csapat, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, s abban is biztos vagyok, hogy a Debrecen is nagyon készül a mérkőzésre és nyerni akar Dunaújvárosban. A találkozó végkimenetelében nagy szerep hárulhat a kapusokra s a védekezésre, küzdelmes meccsre számítok tehát, de hazai pályán nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Fontos siker a megyei rangadón

Fontos siker a megyei rangadón

2017. november 20. (hétfő)

Duschek Dávid védéseinek, valamint a második harmadban szerzett két góljának köszönhetően idegenben győzte le a Fehérvári Titánokat a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kiszenvedte a győzelmet a Dunaferr!

Kiszenvedte a győzelmet a Dunaferr!

2017. november 20. (hétfő)

A mérkőzés nagy részében jól játszó DUE Renalpin FC a hajrában csupán kiváló védekezésének köszönhetően tartotta itthon a pontokat a Nyírgyulaj elleni bajnokin. A vége azonban 4-3-as dunaújvárosi győzelem, mellyel együttesünk továbbra is tartja harmadik helyét a tabellán.

Bronzérem Seregélyesről

Bronzérem Seregélyesről

2017. november 20. (hétfő)

Csomor-Németh Lili és Nagy Bence párosa a harmadik helyen végzett a Seregélyesen megrendezett Országos Ranglista Versenyen.

A BVSC ellen a döntőért!

A BVSC ellen a döntőért!

2017. november 20. (hétfő)

A BVSC csapata lesz a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdázóinak ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében.

Megyei rangadó vár az Acélbikákra

Megyei rangadó vár az Acélbikákra

2017. november 20. (hétfő)

Idegenben, a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson korcsolyázik jégre ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Újra pályán a Dunaferr!

Újra pályán a Dunaferr!

2017. november 20. (hétfő)

A Nyírgyulaj elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Négy dunaújvárosi a Világliga-keretben

Négy dunaújvárosi a Világliga-keretben

2017. november 19. (vasárnap)

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapatának négy játékosa is bekerült a magyar válogatott Világliga-keretébe.