Nincs megállás – Jöhet a Debrecen

2017. november 14. (kedd) 18:24 - spigott

A Debrecen elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Koppenhágában elszenvedett 22-21-es vereséget követően vasárnap hazaérkeztek, s hétfőn már újra munkába álltak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai, akikre szerdán már újabb feladat vár. György László tanítványai ugyanis este hat órától a Debrecen együttesét látják vendégül a bajnokság nyolcadik fordulójában. A találkozó előtt a mieink a hatodik helyen állnak a tabellán, hét mérkőzésből szerzett hét pontjukkal, míg a debreceniek szintén hét meccset játszottak eddig, melyeken három győzelem mellett négy vereség a mérlegük, így hat pontot elérve a kilencedik pozícióból várják a két gárda szerda esti találkozóját.

Mely egyik csapat számára sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debreceniek is pályára léptek az EHF Kupa hétvégi fordulójában, s ahogy a Kohászra, úgy rájuk is vár egy visszavágó, igaz nem szombaton, hanem vasárnap. Nagy kérdés lesz tehát az holnap, hogy melyik együttesből vett ki többet a nemzetközi kupameccs, s miként tudják hadra fogni a maródi játékosokat, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debrecenieknek is több sérültjük akad.

Képek: DO-archív

Az biztos, hogy a DKKA vezetőedzője, György László nehéz mérkőzésre számít, ám a dunaújvárosi szakvezető bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a nagyon fontos bajnoki pontokat.
- Természetesen azt remélem, hogy a mi sikerünkkel ér majd véget a találkozó, de mivel a Debrecen egy jó csapat, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, s abban is biztos vagyok, hogy a Debrecen is nagyon készül a mérkőzésre és nyerni akar Dunaújvárosban. A találkozó végkimenetelében nagy szerep hárulhat a kapusokra s a védekezésre, küzdelmes meccsre számítok tehát, de hazai pályán nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Megyei rangadó előtt a Gorillák

Megyei rangadó előtt a Gorillák

2018. április 22. (vasárnap)

A Fehérvár Enthroners elleni hazai találkozóval folytatja a Fezen HFL 2018-as küzdelmeit ma délután három órától a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlen a Makó ellen

Döntetlen a Makó ellen

2018. április 21. (szombat)

Hiába játszott a mérkőzés nagyobbik részében fölényben, csak az utolsó percben szerzett góllal tudott pontot szerezni a Makó elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának ma esti fordulójában.

Mozgalmas hétköznapok az akadémián

Mozgalmas hétköznapok az akadémián

2018. április 21. (szombat)

A DKKA III. nyerte a helyi rangadót, így Takács Józsefné tanítványai nagyon közel kerültek a harmadosztályú serdülő bajnokság dél-nyugati csoportjának megnyeréséhez.

Fokozódó izgalmak a Campusban

Fokozódó izgalmak a Campusban

2018. április 21. (szombat)

Korán hátrányba került, de végül simán nyert az Akrasz-Bau, mely továbbra is versenyben maradt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Duschek a tartalék kapus, Vas a kapitány

Duschek a tartalék kapus, Vas a kapitány

2018. április 21. (szombat)

Duschek Dávid lesz a magyar válogatott tartalék kapusa a vasárnap kezdődő budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon.

Fontos győzelem Debrecenben!

Fontos győzelem Debrecenben!

2018. április 20. (péntek)

Hullámzó teljesítményt nyújtott, de elhozta a két bajnoki pontot Debrecenből a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely a hajrában pontosabb volt ellenfelénél, s végül kétgólos, 24-22-es sikernek örülhetett.

A dobogó a cél a világbajnokságon

A dobogó a cél a világbajnokságon

2018. április 20. (péntek)

Az első három közé kerülés a cél a magyar jégkorong-válogatottnak a vasárnap kezdődő budapesti divízió I/A-s világbajnokságon - fogalmazta meg a hazai szövetség (MJSZ) elvárását az elnök Such György.