Nincs megállás – Jöhet a Debrecen

2017. november 14. (kedd) 18:24 - spigott

A Debrecen elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Koppenhágában elszenvedett 22-21-es vereséget követően vasárnap hazaérkeztek, s hétfőn már újra munkába álltak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai, akikre szerdán már újabb feladat vár. György László tanítványai ugyanis este hat órától a Debrecen együttesét látják vendégül a bajnokság nyolcadik fordulójában. A találkozó előtt a mieink a hatodik helyen állnak a tabellán, hét mérkőzésből szerzett hét pontjukkal, míg a debreceniek szintén hét meccset játszottak eddig, melyeken három győzelem mellett négy vereség a mérlegük, így hat pontot elérve a kilencedik pozícióból várják a két gárda szerda esti találkozóját.

Mely egyik csapat számára sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debreceniek is pályára léptek az EHF Kupa hétvégi fordulójában, s ahogy a Kohászra, úgy rájuk is vár egy visszavágó, igaz nem szombaton, hanem vasárnap. Nagy kérdés lesz tehát az holnap, hogy melyik együttesből vett ki többet a nemzetközi kupameccs, s miként tudják hadra fogni a maródi játékosokat, ugyanis a mieinkhez hasonlóan a debrecenieknek is több sérültjük akad.

Képek: DO-archív

Az biztos, hogy a DKKA vezetőedzője, György László nehéz mérkőzésre számít, ám a dunaújvárosi szakvezető bízik abban, hogy sikerül itthon tartani a nagyon fontos bajnoki pontokat.
- Természetesen azt remélem, hogy a mi sikerünkkel ér majd véget a találkozó, de mivel a Debrecen egy jó csapat, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, s abban is biztos vagyok, hogy a Debrecen is nagyon készül a mérkőzésre és nyerni akar Dunaújvárosban. A találkozó végkimenetelében nagy szerep hárulhat a kapusokra s a védekezésre, küzdelmes meccsre számítok tehát, de hazai pályán nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Egerben folytatják az egyetemisták

Egerben folytatják az egyetemisták

2018. október 20. (szombat)

A DUE-Maarsk Graphics első osztályú női vízilabda csapata ezúttal Egerbe utazik, ahonnan a Slingivel és Szilágyi Dorottyával felálló hazaiaktól is el szeretnék nyerni a győzelemért járó pontokat.

Izgalmas DAB-siker

Izgalmas DAB-siker

2018. október 19. (péntek)

Kétgólos előnyből alig öt perc alatt kétgólos hátrányba került, ám végül 7-4-re nyert a Vienna Capitals elleni Erste Liga mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Biztos győzelem a Debrecen ellen

Biztos győzelem a Debrecen ellen

2018. október 19. (péntek)

A Dunaferr DUE Dutrade FC az első osztályú futsal bajnokság hetedik fordulójában folytatta remek szereplését, ezúttal Debrecenből hozták haza a bajnoki pontokat. 

A részsikereknek is örülni kell!

A részsikereknek is örülni kell!

2018. október 19. (péntek)

A röplabda NBI harmadik fordulójában a Kecskemét együttesét fogadta a Dunaferr SE, mely összecsapáson a vendégek papírforma győzelmet arattak.

Újabb sikerre készül a DKKA

Újabb sikerre készül a DKKA

2018. október 19. (péntek)

A Svájcban aratott tizennégy gólos győzelem után is motiváltan készül a Spono Eagles elleni EHF Kupa visszavágóra a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

A Karmacsi nyerte a rangadót

A Karmacsi nyerte a rangadót

2018. október 19. (péntek)

Továbbra is hibátlanul áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában a címvédő Karmacsi Autó együttese.

Folytatnák a jó sorozatot

Folytatnák a jó sorozatot

2018. október 19. (péntek)

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.