Dunaújváros Hetilap

Fogadóóra

2018. január 5. (péntek) 18:06 - Molnár Emese

Több képviselő is fogadóórát tart ebben a hónapban. Az alábbiakban olvashatják, hogy az adott körzet lakói hol és mikor kereshetik fel kéréseikkel, javaslataikkal képviselőjüket.

Gombos István, az 1 vk. önkormányzati képviselője január 8-án 17:30 és 19 óra között  fogadóórát tart Móricz iskolában.
Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője január 11-én 15:30 és 16:30 között fogadóórát tart a Hild iskolában.
Lassingleitner Fruzsina, a 4. vk. önkormányzati képviselője január 12-én 16 órától fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Cserni Béla, a 3. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-19 óra között fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Izsák Máté, az 5. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-18 óra között fogadóórát tart a Dózsa iskolában.
Tóth Kálmán, a 9. vk. önkormányzati képviselője január 16-án 17:30-tól fogadóórát tart az Arany iskolában.
Lőrinczi Konrád, a 2. vk. önkormányzati képviselője január 18-án 17 órakor fogadóórát tart a Polgármesteri Hivatal 9. emeleti, 915-ös irodában.
Sztankovics László, a 8. vk. önkormányzati képviselője január 24-én 17-18 óra között fogadóórát tart az Erdősor 41. szám alatti irodában.
Barta Endre önkormányzati képviselő január 25-én 15-17 óra között Pintér Tamás országgyűlési képviselővel közös fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1.emelet  124-es irodában.
Hingyi László, a 10. választókerület önkormányzati képviselője minden hétköznap várja a körzetében élők megkeresését a (30) 298-4305-ös telefonszámon, de üzenetet is lehet hagyni számára a Polgármesteri Hivatalban, a képviselő postafiókjában.

A rovat további hírei: Közélet

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

2020. február 27. (csütörtök)

Két esemény helyszíne volt a Városháza közgyűlési terme ma délelőtt: elsőként az időközi választáson győzött Kálló Gergely vehette át megbízólevelét a helyi választási bizottság elnökhelyettesétől, majd egyetlen, ám az időkorlát miatt halaszthatatlan ügyben született döntés a rendkívüli közgyűlésen.

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

2020. február 26. (szerda)

Rendkívüli nyílt ülést tart Dunaújváros közgyűlése a Városháza "C" szárnyában csütörtökön délelőtt: a képviselők egyetlen – ámde halaszthatatlan – témában dönthetnek.

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

2020. február 25. (kedd)

Szépkorú köszöntés, közoktatási fórum az MMK-ban, kiállítás a Kortársban - a város legfontosabb híreit szedte csokorba a DS Híradó tegnapi adása. Mutatom máris!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: digitális témahét

DS Híradó: digitális témahét

2020. február 20. (csütörtök)

Digitális témahét a Móriczban, tollaslabda a sportcsarnokban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: fókuszban a választás!

DS Híradó: fókuszban a választás!

2020. február 18. (kedd)

Természetesen a vasárnap rendezett időközi országgyűlési választás került a DS Híradó tegnapi adásának vezető anyagába. Ellenzéki diadal és további aktualitások máris itt!