Dunaújváros Hetilap

Fogadóóra

2018. január 5. (péntek) 18:06 - Molnár Emese

Több képviselő is fogadóórát tart ebben a hónapban. Az alábbiakban olvashatják, hogy az adott körzet lakói hol és mikor kereshetik fel kéréseikkel, javaslataikkal képviselőjüket.

Gombos István, az 1 vk. önkormányzati képviselője január 8-án 17:30 és 19 óra között  fogadóórát tart Móricz iskolában.
Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője január 11-én 15:30 és 16:30 között fogadóórát tart a Hild iskolában.
Lassingleitner Fruzsina, a 4. vk. önkormányzati képviselője január 12-én 16 órától fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Cserni Béla, a 3. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-19 óra között fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Izsák Máté, az 5. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-18 óra között fogadóórát tart a Dózsa iskolában.
Tóth Kálmán, a 9. vk. önkormányzati képviselője január 16-án 17:30-tól fogadóórát tart az Arany iskolában.
Lőrinczi Konrád, a 2. vk. önkormányzati képviselője január 18-án 17 órakor fogadóórát tart a Polgármesteri Hivatal 9. emeleti, 915-ös irodában.
Sztankovics László, a 8. vk. önkormányzati képviselője január 24-én 17-18 óra között fogadóórát tart az Erdősor 41. szám alatti irodában.
Barta Endre önkormányzati képviselő január 25-én 15-17 óra között Pintér Tamás országgyűlési képviselővel közös fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1.emelet  124-es irodában.
Hingyi László, a 10. választókerület önkormányzati képviselője minden hétköznap várja a körzetében élők megkeresését a (30) 298-4305-ös telefonszámon, de üzenetet is lehet hagyni számára a Polgármesteri Hivatalban, a képviselő postafiókjában.

A rovat további hírei: Közélet

Jobbikos jelölt indul az időközin

Jobbikos jelölt indul az időközin

2019. november 22. (péntek)

Kálló Gergely (Jobbik) lesz az ellenzék közös jelöltje a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Pintér Tamás, aki október 28-ai hatállyal mondott le országgyűlési mandátumáról, miután Dunaújváros polgármesterévé választották.

Kolbászfesztivál idén is!

Kolbászfesztivál idén is!

2019. november 22. (péntek)

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

Véget ért a próbaüzem

Véget ért a próbaüzem

2019. november 21. (csütörtök)

A Fabó Éva Sportuszoda immár teljes nyitva tartással üzemel, így a felújított intézmény szolgáltatásait már reggeltől estig igénybe vehetik az érdeklődők.

Novemberi közgyűlés a Városházán

Novemberi közgyűlés a Városházán

2019. november 21. (csütörtök)

Összesen negyvenhat napirendi pontot tárgyalt a közgyűlés a november 21-i rendes közgyűlésen.

Élő közvetítés a közgyűlésről

Élő közvetítés a közgyűlésről

2019. november 21. (csütörtök)

Élőben közvetítjük a novemberi közgyűlést a Városházáról. A képviselőtestület tagjai negyvennégy napirendi pontban döntenek. Kövessék Önök is élőben az eseményeket a D+TV adásán keresztül, itt a DO-n.

Február 16-án időközi választás lesz Dunaújvárosban

Február 16-án időközi választás lesz Dunaújvárosban

2019. november 21. (csütörtök)

Február 16-ára tűzte ki az időközi országgyűlési választást a Fejér megyei 4. számú választókerületben a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdán; a helyi választók az októberben Dunaújváros polgármesterévé választott Pintér Tamás (Jobbik) utódjáról dönthetnek majd.

Ki kapja a rangos elismerést?

Ki kapja a rangos elismerést?

2019. november 20. (szerda)

Dunaújváros közgyűlésének rendelete szerint, a Dunaújváros Sportjáért díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el.