Veretlen fiatalok

2018. február 13. (kedd) 18:19 - spigott

Jól szerepeltek a hétvégén megrendezett viadalon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás együttesei.

Hatcsapatos tornát rendezett hétvégén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az U13-as korosztály számára. A viadalon a házigazdák két együttesén kívül a Vác, a Piliscsaba és az Érd vett részt, utóbbi a mieinkhez hasonlóan két csapattal indult a megméretésen. A csoportkört mindkét dunaújvárosi csapat veretlenül zárta, ám az U14-esek versenyen kívül indultak a tornán, ezért ők végül nem a döntőben léptek pályára, hanem a harmadik helyért.

Kép: DO-archív

A DKKA fiataljai a helyosztókon sem hibáztak, s mint azt Takács Józsefné, az U13-asok edzője kiemelte nagyon hasznos volt számukra a viadal, melyen mindenkinek lehetőséget tudott adni, s élesben is tudták gyakorolni az edzéseken tanult új védekezési és támadási megoldásokat, emellett az is kiderült, hogy milyen területeken kell még pontosítania játékán tanítványainak.

Végeredmény: 1. DKKA U13, 2. Érd "B", 3. Érd "A"

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Szilágyi Panna (Érd)
Legügyesebb játékos: Varjas Lara (DKKA U13)
Gólkirálynő: Kecskés Noémi (DKKA U13)

A DKKA U13-as csapatának tagjai: Hódosi Kamilla, Péli Dorottya, Imre Viktória, Váradi Hanna, Varjas Lara, Wenszky Janka, Kecskés Noémi, Bankó Zoé, Vaszócsik Míra, Tóth Tiffani, Dobos Hanna, Hólik Anna, Balogh Dóra, Garbacz Petra. Edző: Takács Józsefné.

A DKKA U14-es csapatának tagjai: Reszegi Dóra, Fülöp Fanni, Kátai Edina, Keresztes Elizabet, Gál Borbála, Slett Enikő, Somogyi Anna, Cserepes Laura, Jánosházi Mónika, Vargyas Réka, Farkas Kitty, Hetyei Kincső, Bartók Csenge. Edző: Takács Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Már a rájátszás a tét

Már a rájátszás a tét

2019. január 23. (szerda)

A Fehérvári Titánok otthonában kezdi meg a középszakasz küzdelmeit ma este fél héttől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Tornával emlékeznek a DAC kézilabdázói

Tornával emlékeznek a DAC kézilabdázói

2019. január 22. (kedd)

Háromcsapatos tornán emlékezik meg volt játékosáról, Gutenkunst Annáról, valamint Árva Csaba edzőről a Dunaújvárosi AC felnőtt női kézilabda csapata.

Szoros meccsek az Aranyban

Szoros meccsek az Aranyban

2019. január 22. (kedd)

Kiélezett, izgalmas csatákat hoztak a városi futsal bajnokság hetedik fordulójának hétfő esti mérkőzései az Arany iskola tornatermében.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2019. január 22. (kedd)

Idegenben, a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára szerdán este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.