Veretlen fiatalok

2018. február 13. (kedd) 18:19 - spigott

Jól szerepeltek a hétvégén megrendezett viadalon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás együttesei.

Hatcsapatos tornát rendezett hétvégén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az U13-as korosztály számára. A viadalon a házigazdák két együttesén kívül a Vác, a Piliscsaba és az Érd vett részt, utóbbi a mieinkhez hasonlóan két csapattal indult a megméretésen. A csoportkört mindkét dunaújvárosi csapat veretlenül zárta, ám az U14-esek versenyen kívül indultak a tornán, ezért ők végül nem a döntőben léptek pályára, hanem a harmadik helyért.

Kép: DO-archív

A DKKA fiataljai a helyosztókon sem hibáztak, s mint azt Takács Józsefné, az U13-asok edzője kiemelte nagyon hasznos volt számukra a viadal, melyen mindenkinek lehetőséget tudott adni, s élesben is tudták gyakorolni az edzéseken tanult új védekezési és támadási megoldásokat, emellett az is kiderült, hogy milyen területeken kell még pontosítania játékán tanítványainak.

Végeredmény: 1. DKKA U13, 2. Érd "B", 3. Érd "A"

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Szilágyi Panna (Érd)
Legügyesebb játékos: Varjas Lara (DKKA U13)
Gólkirálynő: Kecskés Noémi (DKKA U13)

A DKKA U13-as csapatának tagjai: Hódosi Kamilla, Péli Dorottya, Imre Viktória, Váradi Hanna, Varjas Lara, Wenszky Janka, Kecskés Noémi, Bankó Zoé, Vaszócsik Míra, Tóth Tiffani, Dobos Hanna, Hólik Anna, Balogh Dóra, Garbacz Petra. Edző: Takács Józsefné.

A DKKA U14-es csapatának tagjai: Reszegi Dóra, Fülöp Fanni, Kátai Edina, Keresztes Elizabet, Gál Borbála, Slett Enikő, Somogyi Anna, Cserepes Laura, Jánosházi Mónika, Vargyas Réka, Farkas Kitty, Hetyei Kincső, Bartók Csenge. Edző: Takács Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Negyedik helyet ért a győzelem!

Negyedik helyet ért a győzelem!

2018. május 23. (szerda)

Óriási csatában aratott 30-27-es győzelmet a Fehérvár KC elleni szezonzáró mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely a háromgólos sikernek köszönhetően a negyedik helyen fejezte be a K&H női kézilabda liga 2017/2018-as küzdelmeit. Részletek hamarosan!

Sima meccsek a Campusban

Sima meccsek a Campusban

2018. május 23. (szerda)

Elmaradtak az izgalmak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti találkozóin.

Ovis sportnap a Pajtásban!

Ovis sportnap a Pajtásban!

2018. május 23. (szerda)

Hatalmas dzsembori kerekedett az Ovi Foci Kupából szerdán délelőtt a Római városrészi óvoda udvarán.

Kovács Zsófia a Világkupára készül

Kovács Zsófia a Világkupára készül

2018. május 23. (szerda)

A Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza az eszéki Világkupán mutathatja be új gerenda gyakorlatát, mely lényegesen erősebb a tavalyi kontinensviadalon előadottnál.

Két meccs a stadionban

Két meccs a stadionban

2018. május 23. (szerda)

A Dunaújvárosi Stadionban rendezik meg ma délután a Fejér Megyei Kupa 2017/18-as évadjának helyosztóit.

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

2018. május 22. (kedd)

A Dunaferr SE tornászai óriási különbséggel utasították maguk mögé a mezőnyt a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi Matolay Elek Emléktornán.

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

2018. május 22. (kedd)

Az Alba Fehérvár KC elleni megyei rangadóval búcsúzik a 2017/2018-as bajnokságtól szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda akadémia felnőtt együttese.