Biztos DKKA-sikerek

2018. április 16. (hétfő) 8:04 - spigott

A DKKA harmadik csapata huszonegy, míg a második számú együttes hétgólos különbséggel nyerte újabb mérkőzését a serdülő bajnokságban.

Két mérkőzésen három dunaújvárosi csapat lépett pályára hétvégén a harmadosztályú serdülő kézilabda bajnokság újabb fordulójában. A dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia harmadik számú együttese a Duna-Pent ellen mérette meg magát a sportcsarnokban, s mivel az összecsapás előtt az akadémisták az első, míg ellenfelük a tizedik helyen állt a tabellán, ezért egyértelműen előbbiek voltak a mérkőzés esélyesei. A meccs elején azonban még jól tartotta magát a "hazai csapat", ám idővel egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség, s a félidei szünetre már a DKKA vonulhatott 17-9-es vezetéssel. A térfélcserét követően tovább nőtt a különbség a csapatok között, s bár az akadémisták 38-17-es győzelmet arattak, Takács Józsefné vezetőedző nem volt teljesen elégedett, hiszen védekezésben valamivel többet várt tanítványaitól.

Kép: DO-archív

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia második számú serdülő csapata idegenben, a nyolcadik helyezett Hévízi SK ellen mérette meg magát. Nem várt tehát könnyű feladat fiataljainkra, ám Takács árpád tanítványai már az első félidő után négy góllal, 12-8-ra vezettek, s mivel a fordulás után is jobban játszottak vetélytársuknál, végül 25-18-as sikernek örülhettek. A DKKA III. tizennyolc találkozót követően kényelmes, hatpontos előnnyel vezet a Pécs előtt, akadémiánk második csapata továbbra is a negyedik huszonhét szerzett ponttal, míg a Duna-Pent a tizedik helyről várja a bajnokság folytatását.

A rovat további hírei: Sport

Sportos DSE Karácsony

Sportos DSE Karácsony

2018. december 11. (kedd)

A DSE Röplabda Akadémia a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott játékos karácsony ünnepséget, melyen szinte az összes utánpótlás játékos részt vett.

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

2018. december 10. (hétfő)

Nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

2018. december 10. (hétfő)

Újabb előrelépést könyvelhet el a Dunaferr SE úszó szakosztálya az idei évben. A 2018-as esztendőt lezáró ünnepségen a hazai és nemzetközi sikereket is felelevenítették az egyesület tagjai.

Két hazai érem az Újváros Kupán

Két hazai érem az Újváros Kupán

2018. december 10. (hétfő)

Vegyespárosban és egynemű párosban is egy-egy ezüstéremnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói az Újváros Kupán.

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

2018. december 10. (hétfő)

A DKKA és az FTC között –Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

Diadalmas hétvége

Diadalmas hétvége

2018. december 10. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is könnyed győzelmet aratott a Győri VSE vendégeként lejátszott bajnoki találkozón.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2018. december 10. (hétfő)

A nyolcadik helyezett Nyírgyulaj elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.