Biztos DKKA-sikerek

2018. április 16. (hétfő) 8:04 - spigott

A DKKA harmadik csapata huszonegy, míg a második számú együttes hétgólos különbséggel nyerte újabb mérkőzését a serdülő bajnokságban.

Két mérkőzésen három dunaújvárosi csapat lépett pályára hétvégén a harmadosztályú serdülő kézilabda bajnokság újabb fordulójában. A dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia harmadik számú együttese a Duna-Pent ellen mérette meg magát a sportcsarnokban, s mivel az összecsapás előtt az akadémisták az első, míg ellenfelük a tizedik helyen állt a tabellán, ezért egyértelműen előbbiek voltak a mérkőzés esélyesei. A meccs elején azonban még jól tartotta magát a "hazai csapat", ám idővel egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség, s a félidei szünetre már a DKKA vonulhatott 17-9-es vezetéssel. A térfélcserét követően tovább nőtt a különbség a csapatok között, s bár az akadémisták 38-17-es győzelmet arattak, Takács Józsefné vezetőedző nem volt teljesen elégedett, hiszen védekezésben valamivel többet várt tanítványaitól.

Kép: DO-archív

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia második számú serdülő csapata idegenben, a nyolcadik helyezett Hévízi SK ellen mérette meg magát. Nem várt tehát könnyű feladat fiataljainkra, ám Takács árpád tanítványai már az első félidő után négy góllal, 12-8-ra vezettek, s mivel a fordulás után is jobban játszottak vetélytársuknál, végül 25-18-as sikernek örülhettek. A DKKA III. tizennyolc találkozót követően kényelmes, hatpontos előnnyel vezet a Pécs előtt, akadémiánk második csapata továbbra is a negyedik huszonhét szerzett ponttal, míg a Duna-Pent a tizedik helyről várja a bajnokság folytatását.

A rovat további hírei: Sport

Előnyben az UVSE

Előnyben az UVSE

2018. április 25. (szerda)

Kihasználta a hazai pálya előnyét a női vízilabda bajnoki döntő első felvonásán a címvédő UVSE, mely 7-5-re nyert az emberelőnyeivel rosszul gazdálkodó DUE-Maarsk Graphics csapata ellen.

Átrobogott a Kohászon a Fradi

Átrobogott a Kohászon a Fradi

2018. április 25. (szerda)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így nagyon sima vereséget szenvedett a Ferencváros elleni mérkőzésen a DKKA női kézilabda csapata. A fővárosiak már a 7. percben hat góllal vezettek, végig irányították a játékot, s végül 35-25-re győzték le kézilabdázóinkat a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Továbbra is a negyedik helyen

Továbbra is a negyedik helyen

2018. április 25. (szerda)

A Dunaújváros PASE U14-es labdarúgó csapata nyerni tudott, az U15-ösök viszont csak döntetlent játszottak legutóbbi bajnoki mérkőzésükön.

Élesedő küzdelem a bajnoki címért

Élesedő küzdelem a bajnoki címért

2018. április 25. (szerda)

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Harc az aranyért!

Harc az aranyért!

2018. április 25. (szerda)

Idegenben, az UVSE otthonában kezdi meg a bajnoki finálét ma este hét órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a női vízilabda párbaj Európa csúcsrangadója is egyben, hiszen az idén a fővárosiak Európa negyedik, míg Mihók Attila tanítványai az ötödikek ebben a rangsorban.

Egyre távolabb a finálé

Egyre távolabb a finálé

2018. április 24. (kedd)

A helyzeteivel jobban gazdálkodó Berettyóújfalu Dunaújvárosban győzte le 4-1-re a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosait, így a mieink gyakorlatilag lemondhatnak arról, hogy az aranyéremért szálljanak csatába a bajnokság véghajrájában.

Hazai rangadó előtt a Kohász

Hazai rangadó előtt a Kohász

2018. április 24. (kedd)

A bajnoki címre esélyes Ferencvárost fogadja szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a K&H női kézilabda liga hétközi fordulójában.