Döntetlen a Pénzügyőr ellen

2018. július 18. (szerda) 18:42 - spigott

Az első félidő hajrájában a DPASE, a második végén a Pénzügyőr talált egy gólt, így 1-1-es döntetlennel ért véget a két gárda ma délutáni edzőmérkőzése.

Mivel a Videoton második csapata lemondta a két gárda ma délutáni edzőmérkőzését, azért a Dunaújváros PASE labdarúgói a szintén NB III-as Pénzügyőr ellen léptek pályára ma délután fél öttől a Pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen. A csapatok tagjainak azonban ezúttal nemcsak egymással, hanem a viharos erejű széllel is meg kell küzdeniük, s bár persze igyekeztek a játékosok, a finoman szólva sem ideális körülmények miatt nem igazán alakulhatott ki folyamatos játék. A nagy küzdelemben sokáig csak távoli lövésekkel próbálkoztak a csapatok, az első igazán nagy helyzetre jó fél órát kellett várni, ekkor Kiss Balázs tisztázott a gólvonalról, a vendégek közeli próbálkozása után.

A túloldalon Tóth Tibort buktatták a tizenhatoson belül a 44. percben, s mivel a megítélt büntetőt Szepessy Róbert gólra váltotta, így a szünetre a DPASE vonulhatott minimális előnnyel (1-0). A térfélcserét követően sem változott sokat a játék képe, jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek. Dobos Barna a második játékrészben ismét sokat cserélt, ám egygólos vezetését sajnos nem tudta megőrizni együttesünk, mert a 85. percben egy kapu előtti kavarodás végén betalált a Pénzügyőr is, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

DPASE – Pénzügyőr SE 1-1 (1-0)

DPASE: Pokorni – Puskás, Hompót D., Kiss B., Sándor, Dorogi, Zvara, Barna, Kiss P., Szepessy R., Tóth T. Csere: Horváth K., Kovács, Tapiska, Csala, Vajda, Al-Sheraji Rauf Mohamed. Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Pozitív a hangulat a válogatottnál

Pozitív a hangulat a válogatottnál

2019. március 20. (szerda)

Pozitív a hangulat a magyar labdarúgó-válogatottnál a szlovákok elleni, csütörtök esti Európa-bajnoki selejtező előtt - mondta Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke.

Változások a keretben

Változások a keretben

2019. március 20. (szerda)

Sérülések miatt változott a Japán elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete.

Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 20. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es csapata a rájátszás első fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a SZOESE együttesétől.

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.