Újabb drogosok rendőrkézen

2018. július 30. (hétfő) 13:18 - doszerk

A dunaújvárosi rendőrök kábítószer birtoklása és új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedtek a városban az elmúlt hétvégén két alkalommal is.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az elmúlt hétvégén kábítószer birtoklása vétség, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mindkét esetben lakossági bejelentés alapján.

Dunaújvárosban, a Mátyás király útra egy bódult állapotban lévő személyhez kértek rendőri segítséget múlt szombaton délelőtt. A rendőrök a férfit biztonsági intézkedés keretében az Országos Mentőszolgálat bevonásával kórházba szállították, majd gondoskodtak a mintavételről.

A nyomozók szintén szombaton, az esti órákban, egy Római körúti lakásban végeztek házkutatást, ahol többek között kábítószer adagolásához szükséges eszközök, valamint zöld növényi törmelék lefoglalására került sor. Az ügyben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt rendeltek el nyomozást.  

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a hasonló ügyek felderítése érdekében kéri, hogy akinek jogsértő cselekmény jut a tudomására, vagy gyanús körülményt észlel, tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80/555-111 telefonszámán, vagy a 107 illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

Autómentes nap idén is

Autómentes nap idén is

2019. szeptember 21. (szombat)

A rendezvény során bűn-és baleset-megelőzési programokkal várták az egyenruhások az érdeklődőket.

Eltiltották, mégis a volán mögé ült

Eltiltották, mégis a volán mögé ült

2019. szeptember 20. (péntek)

Tegnap az M6-os autópályán a rendőrök ellenőriztek egy gépkocsit és annak 22 éves vezetőjét. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a férfit a Bicskei Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta, ezért előállítását követően a dunaújvárosi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

A sofőr nem sérült meg, de ő volt a hunyó

A sofőr nem sérült meg, de ő volt a hunyó

2019. szeptember 19. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a tavaly augusztusban történt baleset vizsgálatát.

Vitték a festményeket és a fűkaszát is

Vitték a festményeket és a fűkaszát is

2019. szeptember 18. (szerda)

Az adonyi rendőrök egy 25 éves perkátai férfit és annak 26 éves élettársát hallgatták ki gyanúsítottként.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2019. szeptember 16. (hétfő)

A dunaújvárosi rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének, továbbá szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

Egyhetes ellenőrzés kezdődik az utakon

Egyhetes ellenőrzés kezdődik az utakon

2019. szeptember 16. (hétfő)

Egyhetes összehangolt rendőrségi közúti ellenőrzés kezdődik ma Magyarországon. 

Teljes terjedelmében égett egy ház Nagyvenyimen

Teljes terjedelmében égett egy ház Nagyvenyimen

2019. szeptember 15. (vasárnap)

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.