Aranyos röplabdázók

Szárszó Lajos - 2018. augusztus 12. 14:05

A DSE Röplabda Akadémia fiataljai rendkívül jó teljesítményt nyújtottak az Országos Strandröplabda Bajnokság döntőjében.

A budakalászi Lupa Beach adott otthont az Országos Strandröplabda Bajnokság Döntőjének, melynek első játéknapján az utánpótlás csapatok mérették meg magukat. A DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft. U14-ES kategóriában öt párost indított, ahol összesen 7 csapat lépett pályára. A dunaújvárosiak között voltak olyanok, akik kevésbé jó teljesítménnyel, de tisztes helytállással harcolták végig a napot, de voltak olyanok is, akik meglepetést szerezve tudták túlszárnyalni az akadémia elvárásait.

A győztes páros! (Kép forrása: hunvolley.hu)

Kövessy Balázs edző, DSE Röplabda Akadémia: Nagy dicsőséget hoztak számunkra fiatal röplabdázóink, akik mindannyian dicséretet érdemelnek. Minden játékosunknak gratulálok, akik közül meglepetést okozott a Béres Mátyás-Matyiák Zsolt alkotta duó, akik kiváló játékkal nyertek országos bajnoki címet. De a DSE röplabdázói nem csak játékukkal, hanem segítő képességükkel is kiemelkedtek a mezőnyből. A Dunaújvárosból magunkkal vitt önkéntes gyerekek a mérkőzésenkénti labdaszedési feladatokat látták el maximális odaadással. Köszönet a szülőknek illetve a gyerekeknek a tisztességes, minőségi munkáért.

U14-es korosztály végeredménye:

1. hely: Béres Mátyás-Matyiák Zsolt (DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft.)
2. hely: Tari Bence-Rada Nándor (Strandröplabdázásért Se)
3. hely: Zrupkó Váradi Ádám-Zeitler Mihály (Pénzügyőr Se)
4. hely: Zsolnai Kevin-Pász Olivér( DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft.)
5. hely: Gyurcsó Gábor-Gál Krisztián (DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft.)
6. hely: Sipos Erik-Jakab Roland (DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft.)
7. hely: Peredi Zoltán- Szilágyi András (DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft.)

A strandröplabda tornát követően egyhetes pihenőt kaptak a gyerekeket, akikkel legközelebb az augusztus 19-i strandröplabda bajnokságon találkozhatunk Dunaújvárosban, melyet a DSE Röplabda Akadémia szervez. Ide még várják a párosok jelentkezését. Ezt követően az alapozás augusztus 21-től kezdődik az U15-ös korosztály számára is.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.