Tornagyőztes ifik

doszerk - 2018. augusztus 13. 8:01

Két győzelemmel, valamint egy döntetlennel szerezte meg a szolnoki felkészülési torna első helyét a magyar leány ifjúsági vízilabda válogatott.

Szolnokon, egy nemzetközi tornán szerepelt az elmúlt napokban az utánpótlás világbajnokságra készülő magyar leány ifjúsági vízilabda válogatott. A dunaújvárosi Huszti Vandával felálló magyar csapat a kínaiak ellen kezdte meg a viadalt, s ért el 10-10-es döntetlent úgy, hogy fiataljaink három góllal is vezettek az utolsó játékrész előtt, ám a hajrát lényegesen jobban bírta az ellenfél, s a meccs végén a mieinknek kellett egyenlíteniük a pontszerzéshez. Az ausztrálok ellen fordított volt a leosztás, szinte az egész meccsen Faragó Tamás együttesének kellett futnia az eredmény után, ám az utolsó percekben egy 4-0-s sorozattal fordított, s végül 10-8-as sikert aratott a magyar csapat. A torna utolsó meccsén Kanada volt az ellenfél, s itt már esélyt sem adott vetélytársának együttesünk, mely 20-5-re nyert, így két győzelemmel, valamint egy döntetlennel szerezte meg a szolnoki viadal első helyét az ausztrálok, valamint Kína és Kanada előtt.

Kép forrása: mvlsz.hu

Eredmények, gólszerzők

Magyarország-Kína 10-10 (3-2, 3-1, 3-3, 1-4)
Gólszerzők: Kudella 3, Peresztegi 2, Petőváry 2, Utassy 2, Ármai, ill. Meng 3, Lu 2, Wang Q. 2, Wang Y. 2, Zhu.

Magyarország-Ausztrália 10-8 (1-1, 4-4, 1-2, 4-1)
Gólszerzők: Muzsnay 3, Ármai 2, Rybanska 2, Utassy 2, Petőváry, ill. A. Andrews 2, Swadling, Millken, Traplin, Newell, Kearns, C. Andrews.

Magyarország-Kanada 20-5 (7-2, 5-2, 3-0, 5-1)
Gólszerzők: Rybanska 6, Faragó B. 4, Muzsnay 3, Petőváry 2, Papp M. 2, Kudella 2, Utassy, ill. Morrant 2, Carrol, Belanger, Cameron.

A torna végeredménye: 1. Magyarország 7 pont, 2. Ausztrália 6 pont, 3. Kína 4 pont, 4. Kanada 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.