Egygólos győzelmek a második fordulóban

2018. szeptember 14. (péntek) 8:03 - spigott

A 2-1-es végeredmény volt a sláger a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának második fordulójában.

Újabb teljes fordulót rendeztek a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. Pontosabban csak rendeztek volna, mert a Siker Ablak és a GBB Kft. találkozóját későbbre halasztották, ám így sem maradtak meccsek nélkül a sportág helyi kedvelői, mert hétfőn egy, míg csütörtökön három összecsapáson bizonyíthattak a sorozatban résztvevő együttesek. A Fejó-Therm Kft. és a Dunaferr Vasas találkozója ráadásul rögtön meglepetést hozott, mert előbbi Salamon Miklós utolsó percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte a tavalyi bronzérmest. Megszenvedett a pontokért a bajnoki címvédő Karmacsi Autó is, mely az SZP-Asztalos ellen lépett pályára, s bár a második félidő elején 2-0-ra vezetett, vetélytársa szépített, a nyílttá tudta tenni a véghajrát.

Kép: DO-archív

Újabb gól azonban nem született, így ha nehezen is, de 2-1-re nyert a Karmacsi is, így két fordulót követően sem veszített még pontokat a bajnokságban. A Steelworkers együttese a Dunabiztos Micro ellen lépett pályára, s ahogy a forduló többi mérkőzésén, úgy itt is óriási csatát vívtak egymással a felek, ám Dorogi Viktor véghajrában lőtt találatának is köszönhetően végül az "Acélmunkások" arattak 2-1-es győzelmet, amivel továbbra is az első helyen állnak az Acerbis Osztály tabelláján.

Az Acerbis Osztály eredményei

Fejó-Therm Kft. – Dunaferr Vasas 2-1 (1-0)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 1-2 (0-1)
Steelworkers – Dunabiztos Micro 2-1 (0-0)

Az Acerbis Osztály állása a 2. forduló után: 1. Steelworkers 6 pont, 2. Karmacsi Autó FC 6 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Dunabiztos Micro 3 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 6. Dunaferr Vasas 0 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont, 8. GBB ZRT. 0 pont, 9. Siker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Svédországból érkezik a DAB új csatára

Svédországból érkezik a DAB új csatára

2019. június 19. (szerda)

A 25 éves Alexander Pettersson a svéd másodosztályból szerződött a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Döntetlenről folytatják

Döntetlenről folytatják

2019. június 19. (szerda)

Az első félidőben a DPASE, a másodikban a Biatorbágy U17-es labdarúgói játszottak jobban, így 1-1-es döntetlennel ért véget a két gárda osztályozójának első mérkőzése.

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

2019. június 19. (szerda)

Teljesítette a szakvezetés alapvető célkitűzését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely egy komoly sérüléshullám ellenére is a negyedik helyen fejezte be az 2018/2019-es bajnoki szezont.

A célfotó döntötte el a válogatót

A célfotó döntötte el a válogatót

2019. június 18. (kedd)

Hatalmas verseny után, a második helyen ért célba Kiss Balázs és Dóri Bence kettőse a szolnoki II. Felnőtt és Ifjúsági, I. Parakenu Válogatóversenyen.

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

2019. június 18. (kedd)

A magyar férfi kézilabda-válogatott a második kalapból várja a januári Európa-bajnokság jövő pénteki, bécsi sorsolását.

Gigászok küzdelme Szolnokon

Gigászok küzdelme Szolnokon

2019. június 18. (kedd)

Szolnokon rendezik a kajak-kenusok második válogatóját, amely a jövő heti Európa Játékokra, de többségében az augusztusi, szegedi világbajnokságra válogat.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2019. június 17. (hétfő)

A Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület létszámban, gazdaságilag, valamint eredményekben is növekedést mutat.