Egygólos győzelmek a második fordulóban

2018. szeptember 14. (péntek) 8:03 - spigott

A 2-1-es végeredmény volt a sláger a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának második fordulójában.

Újabb teljes fordulót rendeztek a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. Pontosabban csak rendeztek volna, mert a Siker Ablak és a GBB Kft. találkozóját későbbre halasztották, ám így sem maradtak meccsek nélkül a sportág helyi kedvelői, mert hétfőn egy, míg csütörtökön három összecsapáson bizonyíthattak a sorozatban résztvevő együttesek. A Fejó-Therm Kft. és a Dunaferr Vasas találkozója ráadásul rögtön meglepetést hozott, mert előbbi Salamon Miklós utolsó percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte a tavalyi bronzérmest. Megszenvedett a pontokért a bajnoki címvédő Karmacsi Autó is, mely az SZP-Asztalos ellen lépett pályára, s bár a második félidő elején 2-0-ra vezetett, vetélytársa szépített, a nyílttá tudta tenni a véghajrát.

Kép: DO-archív

Újabb gól azonban nem született, így ha nehezen is, de 2-1-re nyert a Karmacsi is, így két fordulót követően sem veszített még pontokat a bajnokságban. A Steelworkers együttese a Dunabiztos Micro ellen lépett pályára, s ahogy a forduló többi mérkőzésén, úgy itt is óriási csatát vívtak egymással a felek, ám Dorogi Viktor véghajrában lőtt találatának is köszönhetően végül az "Acélmunkások" arattak 2-1-es győzelmet, amivel továbbra is az első helyen állnak az Acerbis Osztály tabelláján.

Az Acerbis Osztály eredményei

Fejó-Therm Kft. – Dunaferr Vasas 2-1 (1-0)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 1-2 (0-1)
Steelworkers – Dunabiztos Micro 2-1 (0-0)

Az Acerbis Osztály állása a 2. forduló után: 1. Steelworkers 6 pont, 2. Karmacsi Autó FC 6 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Dunabiztos Micro 3 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 6. Dunaferr Vasas 0 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont, 8. GBB ZRT. 0 pont, 9. Siker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Így nem volt esély

Így nem volt esély

2018. november 19. (hétfő)

Csúnya verést kapott hazai pályán a Csíkszeredától az erősen tartalékos Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga hétfő esti fordulójában.

Vereség a hazai rangadón

Vereség a hazai rangadón

2018. november 19. (hétfő)

Mindhárom harmadot megnyerve aratott 8-4-es győzelmet a Campus Arénában a Dunai Krokodilok floorball csapata.

A Csíkszereda következik

A Csíkszereda következik

2018. november 19. (hétfő)

Erősen tartalékos felállásban várja az Erste Liga második helyezettje elleni hazai találkozót a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Ezüstöt ért a csapategység!

Ezüstöt ért a csapategység!

2018. november 19. (hétfő)

Kiváló teljesítményt nyújtva a végzett a felnőtt szuper csapatbajnokság második helyén Dunaferr SE tornász csapata.

Kanadai vezetőedzője lesz az Acélbikáknak

Kanadai vezetőedzője lesz az Acélbikáknak

2018. november 19. (hétfő)

A 43 éves kanadai Corey Bricknell váltja Antti Karhulát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának vezetőedzői posztján. A fiatal szakember pénteken csatlakozik az Acélbikákhoz, ám először valószínűleg csak a vasárnapi Brassó elleni találkozón foglalja el helyét a dunaújvárosi kispadon.

Összeszokott párosok versenyeztek

Összeszokott párosok versenyeztek

2018. november 18. (vasárnap)

Rengetegen jelentkeztek az év utolsó dunaújvárosi rendezésű darts versenyére, ami ezúttal egy páros bajnokság volt, a végén hazai győztesekkel.

Mester a mesterek között!

Mester a mesterek között!

2018. november 18. (vasárnap)

Az egyéniben három arany- és egy ezüstérmet, míg Dunaferr csapatával ezüstérmet szerző Kovács Zsófia lett a tornászok mesterfokú országos bajnokságának legeredményesebb női tornásza.