Egygólos győzelmek a második fordulóban

2018. szeptember 14. (péntek) 8:03 - spigott

A 2-1-es végeredmény volt a sláger a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának második fordulójában.

Újabb teljes fordulót rendeztek a héten a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. Pontosabban csak rendeztek volna, mert a Siker Ablak és a GBB Kft. találkozóját későbbre halasztották, ám így sem maradtak meccsek nélkül a sportág helyi kedvelői, mert hétfőn egy, míg csütörtökön három összecsapáson bizonyíthattak a sorozatban résztvevő együttesek. A Fejó-Therm Kft. és a Dunaferr Vasas találkozója ráadásul rögtön meglepetést hozott, mert előbbi Salamon Miklós utolsó percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte a tavalyi bronzérmest. Megszenvedett a pontokért a bajnoki címvédő Karmacsi Autó is, mely az SZP-Asztalos ellen lépett pályára, s bár a második félidő elején 2-0-ra vezetett, vetélytársa szépített, a nyílttá tudta tenni a véghajrát.

Kép: DO-archív

Újabb gól azonban nem született, így ha nehezen is, de 2-1-re nyert a Karmacsi is, így két fordulót követően sem veszített még pontokat a bajnokságban. A Steelworkers együttese a Dunabiztos Micro ellen lépett pályára, s ahogy a forduló többi mérkőzésén, úgy itt is óriási csatát vívtak egymással a felek, ám Dorogi Viktor véghajrában lőtt találatának is köszönhetően végül az "Acélmunkások" arattak 2-1-es győzelmet, amivel továbbra is az első helyen állnak az Acerbis Osztály tabelláján.

Az Acerbis Osztály eredményei

Fejó-Therm Kft. – Dunaferr Vasas 2-1 (1-0)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 1-2 (0-1)
Steelworkers – Dunabiztos Micro 2-1 (0-0)

Az Acerbis Osztály állása a 2. forduló után: 1. Steelworkers 6 pont, 2. Karmacsi Autó FC 6 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Dunabiztos Micro 3 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 6. Dunaferr Vasas 0 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont, 8. GBB ZRT. 0 pont, 9. Siker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fájdalmas búcsú a rájátszástól!

Fájdalmas búcsú a rájátszástól!

2019. február 16. (szombat)

A Hokiklub Budapest elleni 6-4-es hazai vereséggel eldőlt, hogy idén nem jutnak be a rájátszásba a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Nem volt esély Siófokon

Nem volt esély Siófokon

2019. február 16. (szombat)

Bő fél óráig tartotta magát Siófokon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, ám a házigazdák ezt követően átgázoltak a támadásban sokat hibázó Kohászon, s végül 31-17-es sikert arattak György László tanítványai ellen.

Fontos Dunaferr-siker!

Fontos Dunaferr-siker!

2019. február 16. (szombat)

A férfi röplabda bajnokság első osztályában a Dunaferr SE négyszettes mérkőzésen idegenben győzött a SZESE Győr ellen, így visszavette harmadik helyét a csoportban.

Hajrásiker az Érd ellen

Hajrásiker az Érd ellen

2019. február 16. (szombat)

Az utolsó percekben szerzett góllal csikarta ki a győzelmet az Érd elleni felkészülési találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2019. február 16. (szombat)

Hiába Gurisatti Gréta öt gólja, 11-8-as vereséget szenvedett az UVSE elleni bajnokin a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Nincs már lehetőség a hibázásra

Nincs már lehetőség a hibázásra

2019. február 16. (szombat)

Muszáj győznie a Hokiklub Budapest elleni hazai találkozón ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak.

Nehéz feladat előtt a Kohász

Nehéz feladat előtt a Kohász

2019. február 16. (szombat)

A Siófok elleni mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.