Jótékony Carissa SE

doszerk - 2018. szeptember 5. 13:27

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeinek hétköznapjaiba csempészett egy kis boldogságot a Carissa Sportegyesület.

Az közelmúltban ismét ellátogatott a Carissa Sportegyesület a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis lakóihoz, ezúttal azonban új környezet fogadta az újvárosi küldöttséget, ugyanis a Gyermekgyógyászati Klinika fekvőbeteg ellátása a Semmelweis Egyetem Korányi tömbjébe költözött. Természetesen ez a jó szándékon mit sem változtatott, hiszen a rengeteg ajándékot (pólókat, játékokat, kifestőket, színes ceruzákat) ide is nagy örömmel vitte városunk képviseletében a kis delegáció.

Tóth Imre, a Carissa SE elnöke nagy örömmel számolt be tapasztalatairól.

- Többszöri egyeztetést követően érkeztünk meg a klinikára, ahol szeretettel fogadtak minket, majd Aranyosi Judit, az osztály főnővére vitte körbe a háromfős csapatot, mely négy kosárban hozta a sok-sok izgalmas meglepetést. A fekvőbeteg osztályon szembesülhettünk azzal, hogy az apró betegek, micsoda nagy hősök. Betegségüket feledve, őszintén örültek a színes ceruzáknak, építőkockáknak, filceknek, kifestőknek, míg a "Gyógyulj meg!" feliratú pólók erőt adtak nekik betegségük legyőzésére. Természetesen miután minden kosár kiürült és minden kórterembe (még az intenzív osztályra is) sikerült Dunaújvárosból egy kis boldogságot csempészni, a klinika munkatársai megköszönték a segítségünket, pedig inkább mi tartozhattunk nekik hálával azért, hogy ott lehettünk.

Képek forrása: Carissa SE!

Mint azt Tóth Imre elmondta, hamarosan újra ellátogatnak a Carissa SE munkatársai a gyerekekhez, hogy ismét segítő kezet nyújtsanak és egy nagy meglepetéssel is készülnek majd akkor, hogy szebbé, boldogabbá tegyék a gyerekeknek ezt a nehéz időszakot.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.