Biztos siker az edzőmeccsen

spigott - 2018. november 29. 21:54

Hiányzói ellenére is hétgólos győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A válogatott Európa-bajoki szereplése miatt ugyan szünetel a bajnokság, ám ez nem jelenti azt, hogy munka nélkül maradtak volna a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai, akik a napi edzések mellett ma este már felkészülési mérkőzésen ragadtak labdát a Mosonmagyaróvár ellen. György László együtteséből hiányzott Micijevic, Erdősi, Klujber, Dombi, Tomasevics, Kazai és Szalai is, ám már kezdőként lépett pályára Monori Orsolya, aki a mérkőzés elején egymás után lőtt három góllal bizonyította, hogy maga mögött hagyta súlyos térdsérülését. A korán megszerzett két-háromgólos előnyét a meglehetősen felforgatott összeállítás ellenére is biztosan tartotta együttesünk, mely a szünetre már 13-9-es vonulhatott.

A térfélcserét követően Szekerczés átlövései ellen nem volt ellenszere a vendégeknek, de hiába növelte ötgólosra előnyét csapatunk, elég volt egy-két hiba, s a játékrész derekán már ismét csak három volt a két gárda közti különbség (20-17). A mérkőzés hajrájára ismét feljavult a mieink védekezése, míg a túloldalon Bouti egymás után háromszor is eredményes volt, így az utolsó percekre már nem maradt izgalom, mert a mieink összességében simán, 26-19-re megnyerték az összecsapást.

DKKA – EU-Fire Mosonmagyaróvár 26-19 (13-9)

Gólszerzőink: Szekerczés 8, Monori 5, Bouti 3, Sirián 3, Ferenczy 2, Molnár 2, Braun 1, Grosch 1, Mihály 1.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.