Kulcsszó: Mosonmagyaróvár

Itthon javított a Kohász

Itthon javított a Kohász

2019. április 20. (szombat)

Óriási küzdelemben aratott háromgólos győzelmet a Mosonmagyaróvár elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a K&H női kézilabda liga szombat esti fordulójában.

Itthon javíthat a Kohász

Itthon javíthat a Kohász

2019. április 19. (péntek)

Csapatként, egységesen kell játszania kézilabdázóinknak a Mosonmagyaróvár elleni hazai találkozón ahhoz, hogy itthon tartsák a bajnoki pontokat.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2019. január 22. (kedd)

Idegenben, a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára szerdán este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

2018. december 06. (csütörtök)

Sokáig vezetett, ám végül 22-22-es döntetlent játszott mosonmagyaróvári felkészülési mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Biztos siker az edzőmeccsen

Biztos siker az edzőmeccsen

2018. november 29. (csütörtök)

Hiányzói ellenére is hétgólos győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Idegenben a továbbjutásért

Idegenben a továbbjutásért

2017. február 15. (szerda)

A szombati bajnoki után ma újra a Mosonmagyaróvár ellen lép pályára a DKKA kézilabda csapata, ám a tét ezúttal már a Magyar Kupa négyes döntője lesz.

DKKA – Mosonmagyaróvár élőben

DKKA – Mosonmagyaróvár élőben

2017. február 11. (szombat)

Kövesse figyelemmel honlapunkon is a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának bajnoki mérkőzését a Mosonmagyaróvár ellen.

A védekezés lesz a kulcs

A védekezés lesz a kulcs

2017. február 10. (péntek)

A Mosonmagyaróvár elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket szombaton este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Kézilabda: takarékos győzelem

Kézilabda: takarékos győzelem

2016. január 06. (szerda)

A mérkőzés elején és végén akadozott a gépezet, de így is sima, 31:24-es győzelmet aratott a DKKA női kézilabda csapata a Mosonmagyaróvár ellen hazai pályán. Együttesünk erősen tartalékolt a hétvégi, Siófok elleni kupameccsre, ahol a mainál sokkal jobb játék kell majd a győzelemhez. Galériával!

Kézilabda: lényeg a két pont

Kézilabda: lényeg a két pont

2015. január 10. (szombat)

Nem játszott jól, de végül hozta a kötelezőt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely a Mosonmagyaróvár együttesét látta vendégül a sportcsarnokban, s egy alacsony színvonalú, de küzdelmes mérkőzésen végül 25-21-es sikert aratott. Galériával!