Ezúttal a Fésüs volt a jobb

Szárszó Lajos - 2018. november 25. 11:14

Négyszettes vereséget szenvedett Székesfehérváron a DSE Röplabda Akadémia NB II-es együttese.

Az NB II-es röplabda bajnokság Nyugati csoportjának 8. fordulójában a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata a Felsővárosi Fésüs RAF otthonában lépett pályára. A mieink ezúttal a sérülések miatt ezúttal sem állhattak ki teljes kerettel, mely sajnos meg is látszott a végeredményen. Az első szettet nagyon megnyomták a hazaiak, akik azt nagy fölénnyel, 13 ponttal nyerték meg (25-12), melyre a becsülettel küzdő újvárosaiknak meg volt a viszontválaszuk, hiszen a második játékot ők nyerték 21-25-re. De ezzel sajnos el is lőtték a fiaink az összes puskaporukat, hiszen a következő két szett ismét nagy különbséggel ment el (25-12, 25-11). Bartal Gergely tanítványai így jelenleg a tabella hatodik helyén állnak.

Kép: DSE Röplabda Akadémia (archív felvétel)

Bartal Gergely: - Nagyon nehéz hét elé néztünk, balszerencsések voltunk a sérülések miatt. Sajnos ezúttal vereséget szenvedtünk, de azt hozzá kell tennem, kísérleteztünk a mérkőzés folyamán, ezzel is egy kicsit jövőbe pillantottunk bele. Új feladót avattunk Dulcz Bende személyében, aki eddig nyitásfogadó ütőt játszott. Nagyon szépen helyt állt a mérkőzés folyamán. Igyekeztem minden játékosomat minden pozícióban kipróbálni. Gyakoroltunk a mai korosztályos mérkőzésre éles meccsen, hiszen sokkal másabb ilyenkor a pszichikai teher a játékosok, illetve meg kellett néznem mérkőzésen, hogy az új pozíciójukban hogyan teljesítenek a srácok. Sajnos egy-két állásban emiatt beragadtunk, a különbségek már a szettek elején kialakultak, így futottunk az eredmény után. A második szettel maximálisan elégedett vagyok, a többibe csak részsikerek voltak, de nagyon jól álltak a srácok a helyzethez.

Felsővárosi Fésüs RAF - DSE Röplabda Akadémia NB II 3-1 (25-12, 21-25, 12-25, 11-25)

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Dulcz Bende Levente, Kecskeméti Bálint, Pukánszky Bálint, Quintz Tamás, Sümegi Kristóf András, Tamási Dávid Marcell, Amdegha Ádám. Vezetőedző: Bartal Gergely.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.