Vereség a hazai rangadón

spigott - 2018. november 19. 17:19

Mindhárom harmadot megnyerve aratott 8-4-es győzelmet a Campus Arénában a Dunai Krokodilok floorball csapata.

A negyedik helyezett Dunai Krokodilok elleni hazai mérkőzéssel folytatta az OB 2 küzdelmeit hétvégén a DUE-RFT floorball csapata. A mieink egyik legnagyobb vetélytársa meglehetősen fiatal kerettel érkezett a Campus Arénába, ám ennek ellenére már a 10. percben megszerezte a vezetést Niko Suoraniemi találatával. A DUE szerencsére hamar fordított, ugyanis a 14. percben Lendvai Gábor, majd másfél perccel később Kiss Tibor vette be a vendégek kapuját, ám erre is volt válasza az érdieknek, akik az első harmad hajrájában háromszor mattolták a hazaiakat, s az első szünetre már 4-2-es előnnyel vonulhattak.

Kép: DO-archív (Lőwinger Zoltán felvétele)

A második felvonás kiegyenlített játékot hozott, melyben hiába volt meg a lehetősége mieinknek a feljebb zárkózásra, csak az ellenfél tudott kapuba találni, így a záró etapnak már háromgólos hátrányból vágtak neki a dunaújvárosiak (2-5). A harmadik húsz percre hiába cserélt kapust a DUE, a vendégek egy perc alatt lőtt két góllal növelték tovább vezetésüket, s ekkor végleg eldőlni látszott a találkozó (2-7). A mieink ugyan ekkor sem adták fel a küzdelmet, s Kiss Péter két góljának köszönhetően sikerült is közelebb férkőzni vetélytársukhoz, ám Nagy Tibor találata végleg eldöntötte a meccset, melyet végül 8-4-re a Dunai Krokodilok együttese nyert meg, mely sikerével leszorította együttesünket a tabella harmadik helyéről.

DUE-RFT – Dunai Krokodilok 4-8 (2-4, 0-1, 2-3)

DUE-RFT: Majorosi (Pribék) – Magosi (1), Balázs, Komjáti, Krukk (1), Pász, Lendvai 1, Kiss P. 2 (1), Kiss T. 1, Dolmán, Pavlicsek, Petrovickij, Sója (1), Siklósi, Vidákovics.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.