Diadalmas hétvége

spigott - 2018. december 10. 12:57

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is könnyed győzelmet aratott a Győri VSE vendégeként lejátszott bajnoki találkozón.

A Győri VSE vendégeként folytatta a bajnoki küzdelmeit vasárnap délután a DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata, melyek esélyesként várták újabb találkozóikat a korosztályos pontvadászatokban.
A dunaújvárosi serdülők a forduló előtt a hetedik, míg a győriek a kilencedik helyen álltak a tabellán, ám a medencében lényegesen nagyobb volt a két csapat közti különbség. Fiataljaink már az első negyed után 5-2-re vezettek, s bár a második felvonás végére nem sikerült tovább növelni az előnyt, a harmadik etapban végleg eldöntötte a pontok sorsát a DFVE gárdája. A térfélcsere után ugyanis valósággal átgázolt ellenfelén együttesünk, mely a harmadik nyolc percet 8-2-re nyerte, s mivel az utolsóban is jobbnak bizonyult vetélytársánál, így nagyon sima, 17-7-es sikert aratott úgy, hogy a Sümegi Nóra Virág egymaga több gólt szerzett, mint a hazaiak.

Kép: DO-archív

Ahogy a serdülők, úgy az ifjúságiak számára sem okozott túl sok gondot a három pont megszerzése, ugyanis a dunaújvárosi vízilabdázók az első és a második negyedet is 5-1-re húzták be, így gyakorlatilag a félidei szünethez érve eldöntötték a találkozót. Ez lehetőséget adott a szakvezetésnek arra, hogy a fordulás után mindenkinek játéklehetőséget adjon, ám hiába hozta egálra a harmadik és negyedik negyedet is a házigazda, a meccset simán, 13-5-re nyerték a mieink, akik továbbra is tartják ötödik helyüket a bajnoki tabellán.

Eredmények, gólszerzők

Serdülők
Győri VSE – DFVE 7-17
(2-5, 2-2, 2-8, 1-2)
Gólszerzőink: Sümegi Nóra Virág 8, Somogyvári Lili 4, Szabó Nikolett 3,     Jonkl Csenge 1, Erdélyi Hédi 1.

Ifjúságiak
Győri VSE – DFVE 5-13
(1-5, 1-5, 1-1, 2-2)
Gólszerzőink: Huszti Vanda 6, Fülöp Fanni 1, Szellák Csenge 1, Erdélyi Hédi 1, Velics Flóra 1, Pál Réka 1, Szabó Nikolett 1, Lara Luka 1.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.