Gáláztak az akadémisták

Szárszó Lajos - 2019. január 23. 13:12

Valósággal elsöpörte a MAFC együttesét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság legutóbbi fordulójában.

A PTE-PEAC elleni magabiztos, 3-0-s DSE-győzelmet követően újabb erőpróba várt az NB II-es férfi Közép csoportban a bajnoki tabellát vezető U21-es akadémistákra, akik a negyedik helyen álló MAFC-BME gárdáját látták vendégül kedden este a sportcsarnokban. A DSE játékosai ismét esélyesként léptek pályára, s ezt a meccs során be is bizonyítottak. Fiataljaink ugyanis esélyt sem adtak a budapesti gárdának, s már a kezdést követően tudtukra adták, hogy ki a jobb. Nagyon gyorsan, mindössze 15 perc alatt le is zárták az első szettet, melyben 13 ponttal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél (25-12). Fordulás után sem változott a meccs képe, hiszen a játék minden elemében jobb hazai együttes könnyedén lépett el a MAFC-tól, majd ugyanilyen könnyedséggel be is fejezte a játékot (25-13).

Kép: DO-archív

Ekkor már érezhető volt, hogy a harmadik szett sem okozhat gondot Laczi Dominikéknak, akik ebben a felvonásban összesen 14 pontot engedélyeztek ellenfelüknek (25-14). A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata ezzel az újabb 3-0-s sikerrel bebiztosította első helyét a bajnoki tabellán.
    
DSE Röplabda Akadémia U21 - MAFC-BME 3-0 (25-12, 25-13, 25-14)

DSE Röplabda Akadémia U21: Balázs Bálint, Tomanóczy Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Csizmadia Tamás Martin, Majoros Balázs, Tajti Olivér, Iván Gergő, Mihucz Csaba, Móró Ákos, Sárközi Kálmán, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.