Könnyed győzelem Budaörsön

2019. január 7. (hétfő) 18:58 - doszerk

A Budaörs elleni 35-20-as győzelemmel erősítette meg harmadik helyét az ifjúsági bajnokság nyugati csoportjában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Nemcsak a felnőttek, hanem a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese is a Budaörs otthonában lépett pályára a 2019-es esztendő első bajnoki mérkőzésén. Mivel a forduló előtt a mieink a harmadik, míg a hazaiak az utolsó előtti, a tizenkettedik helyen álltak a tabellán, így Vártok Ákos együttese annak ellenére is esélyeként várta a találkozót, hogy Mihály Petra és Jovana Jovovic ezúttal nem öltött szerelést. Fiataljaink ennek megfelelő elszántsággal vágtak neki a meccsnek, stabil védekezéssel, eredményes támadójátékkal léptek el fokozatosan ellenfelüktől, s a szünethez érve már kilenc góllal, 16-7-re vezettek.

Kép: kohaszkezi.hu (Nagy Gergő felvétele)

A térfélcserét követően védekezést váltott a hazai csapat, s a nyitottabb formáció egy ideig nem ízlett a mieinknek, ám hiába tudott valamelyest feljebb jönni az ellenfél, ahogy sikerült alkalmazkodni az akadémistáknak, ismét megléptek ellenfelüktől, s végül kiütéses, 35-20-as győzelmet aratva gyűjtötték be a bajnoki pontokat, megerősítve ezzel harmadik helyüket a kiemelt ifjúsági bajnokság nyugati csoportjában.

Budaörs – DKKA 20-35 (7-16)

Gólszerzőink: Koronczai 6, Fodor 5, Frányó 5, Takács 4, Gengeliczky 3, Pál 2, Keringer 2, Ujházi 2, Matucza 2, Braun 2, Husti 2.

A rovat további hírei: Sport

Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 20. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es csapata a rájátszás első fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a SZOESE együttesétől.

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

2019. március 18. (hétfő)

Remekül kezdett, s végül magabiztos, 7-3-as győzelmet aratott a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

2019. március 18. (hétfő)

Mintegy kétszázötven gyermek és felnőtt nevezett be a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület által szervezett duatlon versenyre.