Továbbra is élen a fiatalok!

2019. január 7. (hétfő) 14:32 - Szárszó Lajos

A férfi NB II-es bajnokság Közép csoportjában a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata remek győzelmet aratott a Kistext ellen.

A téli szünetet követően ezúttal Budapesten, a bajnokságban a sereghajtó Kistext ellen lépett pályára Szabó Gábor együttese. A vendéglátók helyezése megtévesztő, hiszen köztük több strandröplabda játékost, így nem lehetett könnyű meccsre számítani. Az újvárosiak azonban nagy motiváltsággal álltak bele a találkozóba, melynek első felvonását húsz perc alatt nyerték meg 25-17-re. A folytatásban sem volt gond a játékkal, hiszen azt Tomanóczy Bálinték hat pontos különbséggel 25-19-re hozták.

Kép: DO-archív

A 2-0-ás vezetést követően Szabó Gábor minden játékosának lehetőséget adott, de ettől nem változott meg a játék képe, hiszen azt a DSE 25-23-ra nyerte meg, így összesítésben 3-0 arányban győzött a 2019-es esztendő első mérkőzésén az akadémiai csapat. A győzelem egyben azt is jelenti, hogy a mieink állnak a tabella élén.

KISTEXT - DSE RÖPLABDA AKADÉMIA U21 0-3 (17-25, 19-25, 23-25)

KISTEXT: Stréli Dániel Gábor, Ferenc Dávid, Jakus Dániel, Csanádi Benedek, Zsiga Barnabás Dániel, Félix Dávid, Stréli Attila Bence, Oláh Botond, Benkő Balázs, Hajós Artúr. Vezetőedző: Kovács Tibor.

DSE RÖPLABDA AKADÉMIA U21: Balázs Bálint, Tomanóczy Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Csizmadia Tamás Martin, Tajti Olivér, Iván Gergő, Mihucz Csaba, Móró Ákos, Sárközi Kálmán, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Szabó Gábor

A rovat további hírei: Sport

Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 20. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es csapata a rájátszás első fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a SZOESE együttesétől.

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

2019. március 18. (hétfő)

Remekül kezdett, s végül magabiztos, 7-3-as győzelmet aratott a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

2019. március 18. (hétfő)

Mintegy kétszázötven gyermek és felnőtt nevezett be a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület által szervezett duatlon versenyre.