DKKA-siker a megyében

2019. március 14. (csütörtök) 8:05 - spigott

Szoros első félidő után tizenegy gólos győzelmet aratott a Dunaújvárosi AC elleni megyei felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia III. csapata.

Dunaújvárosi összecsapással folytatódott szerdán este a Fejér megyei felnőtt kézilabda bajnokság küzdelemsorozata, ugyanis este hat órától a dunaújvárosi AC és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia III. együttese mérte össze egymással erejét az Arany iskola tornatermében. A találkozó előtt előbbiek a tizedik, míg utóbbiak az ötödik helyen álltak a tabellán, így a DKKA serdülői számítottak az esélyesebbnek, s ezt már az első negyed órában szerzett ötgólos vezetéssel igyekeztek is tudatosítani ellenfelükkel (3-8).

Kép forrása: kohaszkezi.hu (Nagy Gergő felvétele)

A folytatásra azonban feljavult a DAC, mely nem engedte meglógni vetélytársát, többször is felzárkózott három találatra, s ezt a különbséget a félidő hajrájáig meg is tudta őrizni, így a második felvonás ígért még izgalmakat (10-13). A fordulást követően ugyan jobban kezdtek a DAC játékosai, ám hiába csökkentették tovább hátrányukat, az akadémisták még időben kapcsoltak, s egy 7-0-s sorozattal leszakították ellenfelüket, s végül sima, 32-21-es győzelemmel erősítették meg ötödik helyüket a bajnoki tabellán.

DAC – DKKA III. 21-32 (10-13)

A DAC gólszerzői: Gaják Evelin 6, Pap Orsolya 3, Szántó Petra 3, Tancsa Kitti 3, Kókai Mariann 2, Kubicza Kornélia 2, Rumann Alexandra 1, Szűcs Krisztina 1.

A DKKA III. gólszerzői: Papp Kitti 7, Veres Barbara 7, Obendorf Vanda 5, Simon Csenge 4, Varjas Lara 3, Kátai Edina 2, Kiss Vivien 2, Boros Anna 1, Hetyei Katalin 1.

A rovat további hírei: Sport

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.

Tanulságos meccs volt!

Tanulságos meccs volt!

2019. augusztus 17. (szombat)

Fordulatokban bővelkedő mérkőzésen, a háromgólos előnyét elpuskázó Dunaferr végül egygólos vereséget szenvedett a lengyel Leszno elleni felkészülési találkozón.

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

2019. augusztus 17. (szombat)

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot csütörtökön: a Maty-éri versenypályán jövő szerdán kezdődik az olimpiai kvalifikációs világbajnokság.