DKKA-siker a megyében

2019. március 14. (csütörtök) 8:05 - spigott

Szoros első félidő után tizenegy gólos győzelmet aratott a Dunaújvárosi AC elleni megyei felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia III. csapata.

Dunaújvárosi összecsapással folytatódott szerdán este a Fejér megyei felnőtt kézilabda bajnokság küzdelemsorozata, ugyanis este hat órától a dunaújvárosi AC és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia III. együttese mérte össze egymással erejét az Arany iskola tornatermében. A találkozó előtt előbbiek a tizedik, míg utóbbiak az ötödik helyen álltak a tabellán, így a DKKA serdülői számítottak az esélyesebbnek, s ezt már az első negyed órában szerzett ötgólos vezetéssel igyekeztek is tudatosítani ellenfelükkel (3-8).

Kép forrása: kohaszkezi.hu (Nagy Gergő felvétele)

A folytatásra azonban feljavult a DAC, mely nem engedte meglógni vetélytársát, többször is felzárkózott három találatra, s ezt a különbséget a félidő hajrájáig meg is tudta őrizni, így a második felvonás ígért még izgalmakat (10-13). A fordulást követően ugyan jobban kezdtek a DAC játékosai, ám hiába csökkentették tovább hátrányukat, az akadémisták még időben kapcsoltak, s egy 7-0-s sorozattal leszakították ellenfelüket, s végül sima, 32-21-es győzelemmel erősítették meg ötödik helyüket a bajnoki tabellán.

DAC – DKKA III. 21-32 (10-13)

A DAC gólszerzői: Gaják Evelin 6, Pap Orsolya 3, Szántó Petra 3, Tancsa Kitti 3, Kókai Mariann 2, Kubicza Kornélia 2, Rumann Alexandra 1, Szűcs Krisztina 1.

A DKKA III. gólszerzői: Papp Kitti 7, Veres Barbara 7, Obendorf Vanda 5, Simon Csenge 4, Varjas Lara 3, Kátai Edina 2, Kiss Vivien 2, Boros Anna 1, Hetyei Katalin 1.

A rovat további hírei: Sport

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!

Fontos győzelem idegenben

Fontos győzelem idegenben

2019. május 18. (szombat)

Óriási csatában aratott 2-1-es sikert debreceni bajnokiján a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a rájátszás utolsó előtti fordulójában.

Újabb rangadó előtt a DPASE

Újabb rangadó előtt a DPASE

2019. május 18. (szombat)

A harmadik helyezett SZEOL gárdáját látja vendégül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata vasárnap este a harmadosztály közép csoportjának 28. fordulójában.