Nem hibáztak a fiatalok

spigott - 2019. április 20. 14:32

A Dunaújváros PASE három utánpótlás labdarúgó csapata is könnyedén nyerte ma délelőtti bajnoki találkozóját.

A Dunaújváros PASE három utánpótlás labdarúgó csapata is pályára lépett szombaton a korosztályos bajnokságok újabb fordulójában. A tabella negyedik helyén álló U15-ös gárda az Érd együttesét látta vendégül, s 2-0-s első félidő után 3-0-s győzelmet aratva erősítette meg helyét a másodosztály Közép-Nyugat Csoportjában. A listavezető U17-esek a nyolcadik Taksony otthonában lépet pályára, s igen hamar, már az első húsz percben megnyugtató, kétgólos előnyt szereztek. A folytatásban is egyértelműen irányították a játékot a dunaújvárosi fiatalok, akik összesen hat találatig jutottak a mérkőzésen úgy, hogy a házigazdák egyszer sem tudták bevenni a kaput, így 6-0-s győzelmüknek köszönhetően tovább növelték előnyüket a korosztályos bajnokság tabellájának élén.

A DPASE U19-esei már az első felvonásban eljutottak hat gólig a taksonyiak ellen, s bár a fordulás után már "csak" két alkalommal tudták mattolni ellenfelüket, így is nagyon sima, 8-2-es sikert arattak, amivel feljöttek a tabella harmadik helyére.

Eredmények, gólszerzők

U15 (II. osztály Közép-Nyugat)
DPASE – Érdi VSE 3-0
(2-0)
Gólszerzőink: Gugyella Ferenc 2, Ságodi Levente.

U17 (III. osztály Közép-Nyugat)
Taksony SE – DPASE 0-6
(0-3)
Gólszerzőink: Farkas Béla 2, Tóth Szabolcs Ferenc, Kovács Barnabás, Áman Áron, Németh Kristóf.

U19 (III. osztály Közép-Nyugat)
Taksony SE – DPASE 2-8
(1-6)
Gólszerzőink: Máthé Dávid 3, Sebestyén Noel, Dorogi Benjámin Alex, Török Barsa István, Krahulecz Ákos, Buzora Belián Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.