Dunaújváros Hetilap

A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt

Brousil Csaba - 2019. május 15. 17:57

A bevándorlást meg kell állítani! címmel tartott sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot Ercsiben Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden.

Bevezetőjében dr. Galambos Dénes elmondta, hogy az Európai Parlamenti Választás fő kérdéséről, az illegális bevándorlás megállításáról lesz szó, mely témának egyik legszakavatottabb szakértője Bakondi György.

A belbiztonsági főtanácsadó előadásában sorra vette az illegális migrációval kapcsolatos tényeket és azokat a hazugságokat, melyeket leginkább Brüsszelből terjesztenek. Rögtön az elején kiemelte, hogy a bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt migránsvízummal, névtelen bankkártyákkal és állandó migrációs útvonalak nyitásával. Kiemelte, hogy a most következő választásnak óriási a tétje és arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlás-ellenes vezetése lesz-e Európának. Hangsúlyozta, a mi fő problémánk, hogy meg tudjuk-e őrizni nemzeti, hitbéli, családi és nemi identitásunkat, melyek mindegyike folyamatos támadás alatt áll, ahogy a történelmi múltunk is. Kiemelte, hogy az unió vezetői, a bevándorláspárti elit hazugságok tömkelegével próbálta elkendőzni a migráció fontosságát és súlyát. Mint mondta a migráció körüli elhallgatások a nyugat-európai emberek megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak csupán. Úgy ahogy a kezetektől tagadják az illegális migráció negatív hatásait, letagadták a kötelező kvóták bevezetési szándékát és a migránskártyák meglétét is. Ehhez pedig szorgalmasan asszisztál nekik a balliberális média külföldön és idehaza egyaránt, sőt az itthoni ellenzéki pártok is a bevándorlást támogatják, Gyurcsány például saját kezével bontaná le a déli határkerítést.

Kiemelte, hogy belső biztonságot csak akkor lehet teremteni egy országban, ha tudjuk, kik lépik át annak határait, biztonság jelen esetben csak a déli határkerítéssel együtt létezik. Hangsúlyozta, hogy mérhetetlen a türelmetlenség Brüsszelben azokkal az országokkal szemben, akik nem a balliberális média mantráját fújják az illegális bevándorlással kapcsolatban. Kiemelte, hogy évek óta zajlik az EU-ban és főleg annak vezetésében az a folyamat, mellyel az illegális migrációt minden áron legálissá szeretnék tenni. Ebben pedig a magyar ellenzék is szolgamódra asszisztál élükön Gyurcsány Ferenccel, Újhelyi Istvánnal és Jávor Benedekkel. Itt tartunk most, és mint mondta ez egyenes út az Európai Egyesült Államok létrehozása felé és ennek elfogadásáról vagy megakadályozásáról szól majd a május 26-i voksolás.

 

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: meglepetés anyák napjára

DSTV: meglepetés anyák napjára

2024. máj. 12.

A családi kör mellett, többeknek helyett különleges anyák napi ünnepségről számol be a DDTV összeállítása. Szép műsorral köszöntötték az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai lakóit hétfőn. Hangkép.
 

És valóban: együtt – egymásért...!

És valóban: együtt – egymásért...!

2024. máj. 11.

Megtartotta hagyományos éves közgyűlését a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete. Az eseményre Pintér Tamás polgármester is hivatalos volt – a feladatok elvégzése után a közösség kötetlen beszélgetéssel zárta a remek délutánt. 

Három szép nap európai barátainkkal

Három szép nap európai barátainkkal

2024. máj. 10.

Beszámoltunk már arról, hogy még áprilisban elstartolt városunkban a BiodiverCity projekt, ami 9 európai ország, 10 városával együtt, közvetlen európai uniós forrásból kíván válaszokat adni a városi ökoszisztémák kérdéseire.

Körforgalom lesz a Római körút és a Pince sor kereszteződésében

Körforgalom lesz a Római körút és a Pince sor kereszteződésében

2024. máj. 10.

Ha megversenyeztetnénk a város legtöbb dilemmát okozó kereszteződéseit, akkor egészen biztosan a dobogón végezne a Római, a Pince sor, illetve a Martinovics találkozása. Most még.

Rendkívüli közgyűlésen a menetrend módosítása

Rendkívüli közgyűlésen a menetrend módosítása

2024. máj. 09.

Hat napirendi pont megtárgyalására rendkívüli közgyűlést hívott össze csütörtök délelőtt 9 órára Pintér Tamás polgármester. A rendkívüliség oka, hogy több, határidős kérdésben vált szükségessé a közgyűlés állásfoglalása.

Új járda és felújított parkoló készült, a héten városrészi nap is lesz

Új járda és felújított parkoló készült, a héten városrészi nap is lesz

2024. máj. 08.

A választási körzethatárok átigazítása minden önkormányzati képviselőnek feladatot jelentett, és egyeztetést. Motyovszki Mátyás, a 3-as választókerület képviselője újabb területeket kapott a régiekhez, már el is kezdett dolgozni, ráadásul már kész munkálatokról tud beszámolni.

Már lehet cserélni, házhoz vitték az energiatakarékos LED-es izzókat

Már lehet cserélni, házhoz vitték az energiatakarékos LED-es izzókat

2024. máj. 06.

Önkormányzatunk pontosan egy évvel ezelőtt kezdte a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel közösen azt a kezdeményezést, amivel szeretett volna segíteni a dunaújvárosiaknak, hogy csökkenthessék a villanyszámláikat. Az ingyenes akció jelenleg is tart, sőt!