Érmeket és rutint szereztek

2019. június 11. (kedd) 13:02 - doszerk

Remekül szerepeltek a Dunaferr SE birkózói a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Nagydíj elnevezésű korosztályos nemzetközi viadalon.

Szlovákiában, a Csallóközi Nagydíj elnevezésű korosztályos nemzetközi versenyen szerepeltek a közelmúltban a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói, s a több mint kétszáz fős mezőnyben elsősorban a nemzetközi rutin és tapasztalatszerzés volt a fő cél a dunaújvárosi birkózók számára.
Rostás Arnold (44 kg) a diák korcsoportban szerb ellenfelét 11-0 arányban győzte le az első fordulóban, majd pontozásos vereséget szenvedett az ESMTK sportolójával szemben, ám a bronzéremért vívott csatában 7-4-re legyőzte szlovák vetélytársát, így a dobogó harmadik fokára állhatott az eredményhirdetésen. Sallai Sándor (82 kg) a kadet korcsoport küzdelmei során két vereséggel helyezetlenül zárt, míg Fekete Tibor a felnőtt korcsoport 77 kg-os súlycsoportjában első mérkőzésén 6-1 arányban nyert dorogi ellenfelével szemben. A következő mérkőzésen egy szlovén birkózót 8-0-ra legyőzve biztosította helyét a döntőben, ahol szlovák ellenfelét is 8-0-ra verte meg, s megérdemelten örülhetett az aranyéremnek.

Kemény Norbert edző, Gégény Dominik, Sallai Sándor, Fekete Tibor, Rostás Arnold, Oláh Tibor edző, Mohácsi Martin! (Kép forrása: Dunaferr SE)

Gégény Dominik a felnőtt korcsoport 82 kg-os súlycsoportjában kiváló teljesítményt nyújtott, három könnyed győzelmet követően döntőbe jutott, ahol horvát ellenfelét 10-0 arányban utasította maga mögé, így ő is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Mohácsi Martin a felnőtt korcsoport 87 kg-os súlycsoportjában első mérkőzésén 6-4 arányú vereséget szenvedett, majd ezt követően három mérkőzést nyerve végül bronzérmet szerzett. Összességében remek teljesítményt nyújtottak a dunaújvárosi versenyzők, s igen hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak, derült ki a Dunaferr SE birkózó szakosztályának tájékoztatójából.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.

Nyílt edzéssel segített az RBC

Nyílt edzéssel segített az RBC

2019. december 09. (hétfő)

Nagy sikerrel zárult a Rácalmási Boot Camp közösség november 24-én megrendezett jótékonysági edzése: résztvevőként és nézőként is sokan voltak kíváncsiak a sporteseménye.

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

2019. december 09. (hétfő)

A labdarúgás mellett a jótékonyságé volt a főszerep a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos tornáin, a Mikulás Kupán és az Adventi Foci Kupán.

Bravúros hazai siker

Bravúros hazai siker

2019. december 09. (hétfő)

Parádés második harmaddal alapozta meg bravúros győzelmét a Komárom elleni bajnokin a DUE-RFT floorball csapata.

Kassai öröm Dunaújvárosban!

Kassai öröm Dunaújvárosban!

2019. december 08. (vasárnap)

Minden meccsét megnyerve hódította el a Santa Claus Kupa első helyét a Kassa U10-es jégkorong csapata.

Biztos siker idegenben

Biztos siker idegenben

2019. december 08. (vasárnap)

Szettveszteség nélkül aratott győzelmet a székesfehérvári bajnoki mérkőzésén a Dunaferr SE röplabda csapata.

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

2019. december 08. (vasárnap)

Heroikus küzdelemben, ötméteresekkel aratott 13-12-es győzelmet az UVSE elleni Magyar Kupa fináléban a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata!