Jó kezdés az Európa-bajnokságon

2019. július 13. (szombat) 14:25 - spigott

Mind a négy dunaújvárosi versenyző döntőbe jutott a Racicében megrendezett ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa-bajnokságon.

Csehországban, Racicében rendezik meg hétvégén a kajak-kenusok Ifjúsági és U23-as Európa-bajnokságát, melyen Boldis Csenge, Kulcsár Dorina, Mányi Zsófia és Slihoczki Ádám képviseli a dunaújvárosi színeket, eddig remekül. Az U23-asok mezőnyében Slihoczki Ádám és Kocsis Ádám a harmadik helyen végzett a kenu kettesek 500 méteres számának középdöntőjében, így a magyar egység bejutott a vasárnap délután kettő órakor kezdődő fináléba.

A női U23-asok mezőnyében induló Bónyai Regina, Kulcsár Dorina kettős előfutamának negyedik helyét megszerezve jutott tovább a középdöntőbe, ám végül az olimpiai számban nem jött össze elég hajó, így az előfutamban elért eredményüknek köszönhetően ők is továbbjutottak a szám vasárnapi döntőjébe. Az ifjúságiak közt versenyző dunaújvárosi páros, Mányi Zsófia és Boldis Csenge a kajak kettesek 500 méteres számában ült hajóba, s előfutamukat magabiztosan megnyerve jutott egyből a döntőbe, melyet szintén vasárnap délután rendeznek meg, így holnap három dunaújvárosi egységért is szoríthatnak az Európa-bajnokság éremcsatáiban sportág helyi kedvelői.

A rovat további hírei: Sport

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.

Gálameccs a szerbek ellen

Gálameccs a szerbek ellen

2020. január 19. (vasárnap)

Gólt sem kapott utolsó csoportmérkőzésén a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.

Fájdalmas vereség

Fájdalmas vereség

2020. január 19. (vasárnap)

Hiába került kétszer is szettelőnybe, kikapott Székesfehérváron a Dunaferr SE röplabda csapata.

Bronzérem a fővárosból

Bronzérem a fővárosból

2020. január 19. (vasárnap)

Egy dobogós helyezésnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Budapesten megrendezett országos ranglista versenyen.

Megyei rangadó előtt

Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat)

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

2020. január 17. (péntek)

A görögök ellen sem hibázott a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.