Ezúttal vereség

2019. augusztus 10. (szombat) 21:55 - doszerk

Gólzáporos meccsen szenvedett 33-30-as vereséget az MTK otthonában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Két nappal ezelőtt még a Kisvárda ellen lépett pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadélmia felnőtt együttese, mely ma délután négy órától az MTK otthonában öltött szerelést felkészülési találkozón. György László tanítványai támadásban nem is teljesítettek rosszul, az első és a második félidőben is 15-15 gólig jutottak, a nagyobb problémát ezúttal védekezés jelentette, ugyanis a fővárosiak az első felvonásban 15, a másodikban 18 találatig jutottak, így végül 33-30-as sikert arattak kézilabdázóink ellen.

A vereség ellenére nem volt teljesen elégedetlen a látottakkal György László vezetőedző, aki azt is tudja, hogy miben kell még javulniuk.

- Ahogy az eddigi meccseinken, úgy ezúttal sem az eredmény volt az elsődleges, s a vereség ellenére ma is egy igen hasznos mérkőzést játszottunk. A támadójátékunkkal nem volt különösebb gond, ezt a harminc lőtt gól is bizonyítja, ugyanakkor a védekezés és a kapusteljesítmény ma elmaradt a várttól, de ez nem is meglepő, elég nagy terhelést kaptak az utóbbi időben a csapat tagjai, nem voltunk túl fittek. A mai meccs is felhívta a figyelmet arra, min kell javítanunk, dolgozunk tovább, mert a jövő héten három újabb felkészülési találkozó vár ránk.

MTK – DKKA 33-30 (15-15)

A DKKA gólszerzői: Jovovity 2, Triscsuk 1, Mihály 3, Cavlovic 2, Szalai 2, Grosch 2, Szekerczés 9, Kazai 3, Molnár 2, Braun 2, Ferenczy 2.

A rovat további hírei: Sport

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.

Gálameccs a szerbek ellen

Gálameccs a szerbek ellen

2020. január 19. (vasárnap)

Gólt sem kapott utolsó csoportmérkőzésén a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.

Fájdalmas vereség

Fájdalmas vereség

2020. január 19. (vasárnap)

Hiába került kétszer is szettelőnybe, kikapott Székesfehérváron a Dunaferr SE röplabda csapata.

Bronzérem a fővárosból

Bronzérem a fővárosból

2020. január 19. (vasárnap)

Egy dobogós helyezésnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Budapesten megrendezett országos ranglista versenyen.

Megyei rangadó előtt

Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat)

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

2020. január 17. (péntek)

A görögök ellen sem hibázott a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.