Hasznos napok Telkiben

doszerk - 2019. augusztus 19. 9:48

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Lezárult a 2021-es magyar-szlovén közös rendezésű Eb-re készülő, Gera Zoltán vezette U21-es válogatott első edzőtáborozása. Az összetartáson 23 mezőnyjátékos és négy kapus vett részt, hétfőn egy, kedden két edzés szerepelt a programban.

– Ez a két nap az ismerkedésről szólt, a szakmai stáb számára nagyon hasznos volt az összetartás – mondta a táborzárás után Gera Zoltán. – Megismertük személyesen a kerettagokat, ők pedig láthatták, hogy mire számíthatnak a jövőben a stábtól, és találkozhattak azokkal az alapvető játékelemekkel, amiket a következő időszakban el kell sajátítaniuk az eredményes szerepléshez. Minden kerettag hozzáállásával elégedett voltam, koncentráltan dolgoztak, és igyekeztek a legmagasabb szinten megoldani azokat a feladatokat, amiket az edzéseken kértünk tőlük.

Képek: mlsz.hu

Számunkra nagyon fontos volt, hogy már az első meccsek előtt tarthassunk néhány edzést, ezért szeretném megköszönni, hogy minden klub pozitívan állt az összetartáshoz, és segítettek bennünket abban, hogy létrejöjjön a kétnapos edzőtáborozás. Sok játékost követünk figyelemmel, most csak egy részüket tudtuk megnézni, de folyamatos jó teljesítménnyel bárki bekerülhet a keretbe. Azt kértem mindenkitől, hogy a klubjukban is motiváltan, elszántan dolgozzanak, meccseken és edzéseken is igyekezzenek kiemelkedni a csapatukból, ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy nemzetközi szinten is megállják a helyüket a jövőben.

A válogatott tagjai legközelebb szeptember elején találkoznak, majd szeptember 6-án a csapat lejátssza első felkészülési mérkőzését, a Dánia elleni összecsapást Aalborgban.

(MLSZ)

A rovat további hírei: Sport

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.