Magyar-szlovák - Két óra alatt minden jegy elkelt

doszerk - 2019. augusztus 11. 13:04

Mindössze két óra alatt minden jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország-Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

"A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is" - olvasható a magyar szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán. A tájékoztatás szerint a jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan kiszolgálta a szurkolókat, de mivel a két óra során folyamatosan tízezernél többen kíséreltek meg belépőhöz jutni, és egy fő akár négyet is vásárolhatott, óhatatlanul sokan tapasztalhatták azt, hogy minden erőfeszítésük ellenére sem jutottak belépőhöz.

A magyar válogatott jelenleg vezeti selejtezőcsoportját, az egy meccsel kevesebbet játszott Szlovákia három pont hátránnyal második. Márciusban, a sorozat első játéknapján a házigazdák 2-0-ra nyerték a két csapat szlovákiai összecsapását. A magyarok négy nappal a Groupama Arénában sorra kerülő telt házas találkozó előtt Podgoricában Montenegróval játszanak barátságos mérkőzést.

(MTI)

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.