Könnyed sikerrel kezdett a Dunaferr

spigott - 2019. szeptember 6. 13:02

Bő fél óráig tudta tartani a favorit Dunaferr tempóját a Hardferr Bau gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtök esti mérkőzésén.

Egy összecsapással folytatódott és fejeződött be csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának első fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapáson a tavalyi ezüstérmes Dunaferr, valamint a Campus Osztály legutóbbi győztese, a Hardferr Bau Kft. csapata mérte össze egymással erejét. A favoritnak ezúttal a Dunaferr számított, mely jobban is kezdte a meccset, s már a 7. percben megszerezte a vezetést. A Hardferr Bau ennek ellenére jól küzdött, s bár gólt nem szerzett az első félidőben, már nem is kapott, így a szünetre minimális Dunaferr-előnnyel vonultak a felek.

Kép: DO-archív

A fordulás után egy percen belül a Dunaferr és a Hardferr Bau is betalált, ám a hajrát Vincze Dezsőék bírták jobban, s az utolsó bő negyed órában három alkalommal is mattolták vetélytársukat, így a Dunaferr végül sima, 5-1-es sikerrel kezdte meg a bajnoki küzdelmeket.

Eredmény
Dunaferr – Hardferr Bau Kft. 5-1 (1-0)

Az Acerbis Osztály állása az 1. forduló után: 1. Dunaferr 3 pont, 2. Karmacsi Autó FC 3 pont, 3. SZP-Asztalos 3 pont, 4. Ködi Generál Kft. 3 pont, 5. Szil-Ker Ablak 0 pont, 6. GBB Zrt. 0 pont, 7. Fejó-Therm Kft. 0 pont, 8. Solarwelt-Dunabiztos 0 pont, 9. Hardferr Bau Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.