A Szolnok lesz a vendég

2019. október 13. (vasárnap) 8:12 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE NB I-es röplabda csapata vasárnap délután fél öttől a Szolnok együttesét fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.

A második forduló következik vasárnap délután férfi röplabdázóink számára, akik az NBI „B” csoportjában ezúttal a Szolnokot fogadják. Érdekesség, hogy az első körben a Dunaferr és a Szolnok is az Utánpótlás Válogatott ellen játszott, melyből azért sok minden leszűrhető. Tomanóczy Tibor fiai ugyanis úgy tudtak nyerni 3-0-ra, hogy nem nyújtottak igazán jó játékot. A meccs alatt több alkalommal a fiatal válogatott vezetett, így Iván Bencéék csak futottak az eredmény után.  A végjátékokra azonban mindannyian összekapták magukat, ennek köszönhető a siker. A Szolnok viszont pontokat vesztett a fiatalok ellen (2-3), amely a forduló meglepetése volt. Vasárnap így várhatóan két jobban koncentráló, győzni vágyó csapat összecsapását láthatjuk majd, mely találkozó akár igen hosszú, öt szettes is lehet. A Dunaferr együttesének kiválósága, Mészáros Dömötör csak a győzelmet tartja elfogadhatónak.

Kép: DO-archív

- A nyitó fordulóban az Utánpótlás Válogatott nem játszottunk. Nagyon langyos volt a játékunk, nem tudtunk úgy felpörögni, ahogy kellett volna. Az én elvárásom az volt, hogy minden szettet simán hozzunk, ezzel szemben nem ez történt. A hibákat, a hozzáállást megbeszéltük, így a héten más lendülettel edzettünk. A vasárnapi meccsen nem lehet más a célunk, mint a győzelem megszerzése. Ha erőből kell megoldani, akkor is nekünk kell győznünk, hiszen a folytatásban egyre nehezebb ellenfelek ellen kell bizonyítanunk. A következő időben nagyon össze kell állnunk fejben és fizikálisan is, hogy azt tudjuk játszani, amire képesek vagyunk. Biztos lesznek olyan meccsek, amikor pengeélen táncolunk majd, de a célunk az, hogy azokból a lehető legjobb eredményekkel, és emelt fővel jöjjünk ki.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.