Ezúttal három vereség

spigott - 2019. október 14. 8:13

A DFVE mindhárom utánpótlás leány vízilabda csapata vereséget szenvedett a korosztályos bajnokságok vasárnapi fordulójában.

Az UVSE Hunguset Hotels elleni fővárosi mérkőzésekkel folytatta a korosztályos bajnoki küzdelmeket vasárnap délután a DFVE gyermek, serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata. Fiataljaink közül a gyermek együttes játszotta a legszorosabb meccset ellenfelével, ugyanis Kardos Krisztina tanítványai mind a négy negyedet egálra hozták vetélytársukkal, ám ezzel együtt sem örülhettek győzelemnek, mert a büntetőlövéseknél a fővárosiak diadalmaskodtak (9-8), így a DFVE vízilabdázói három mérkőzést követően a hetedik helyen állnak a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A serdülőknek és az ifjúságiaknak ezúttal nem volt esélye a sikerre, ugyanis a fővárosiak sokkal pontosabban, s gólerősebben játszottak a mieinknél. A gólszerzéssel a serdülők sem álltak hadilábon, de hiába találtak be tizennégy alkalommal is ellenfelük kapujába, végül hétgólos vereséget szenvedtek. Az ifjúságiak meccsén mindössze öt gólig jutottak vízilabdázóink, s ez most még a szoros meccshez sem volt elegendő, mert az UVSE tizenöt gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat. Három fordulót követően a serdülők a hetedik, míg az ifik a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

Eredmények, gólszerzők

Gyermek bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 9-8
(2-2, 2-2, 2-2, 1-1, 2-1) – büntetőkkel
Gólszerzőink: Kardos Laura 2, Koltay Nadin 2, Lengyel Dorottya 2, Lövei Zora 1, Széles Édua 1.

Serdülő bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 21-14
(4-3, 6-3, 7-4, 4-4)
Gólszerzőink: Jonkl Csenge 5, Erdélyi Hédi 3, Kardos Dominika 2, Sümegi Nóra Virág 1, Kardos Laura 1, Koltay Nadin 1, Szabó Adrienn 1.

Ifjúsági bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 15-5
(4-2, 3-1, 4-1, 4-1)
Gólszerzőink: Szabó Nikolett 3, Sümegi Nóra Virág 1, Pál Réka 1.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.