Ezúttal három vereség

spigott - 2019. október 14. 8:13

A DFVE mindhárom utánpótlás leány vízilabda csapata vereséget szenvedett a korosztályos bajnokságok vasárnapi fordulójában.

Az UVSE Hunguset Hotels elleni fővárosi mérkőzésekkel folytatta a korosztályos bajnoki küzdelmeket vasárnap délután a DFVE gyermek, serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata. Fiataljaink közül a gyermek együttes játszotta a legszorosabb meccset ellenfelével, ugyanis Kardos Krisztina tanítványai mind a négy negyedet egálra hozták vetélytársukkal, ám ezzel együtt sem örülhettek győzelemnek, mert a büntetőlövéseknél a fővárosiak diadalmaskodtak (9-8), így a DFVE vízilabdázói három mérkőzést követően a hetedik helyen állnak a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A serdülőknek és az ifjúságiaknak ezúttal nem volt esélye a sikerre, ugyanis a fővárosiak sokkal pontosabban, s gólerősebben játszottak a mieinknél. A gólszerzéssel a serdülők sem álltak hadilábon, de hiába találtak be tizennégy alkalommal is ellenfelük kapujába, végül hétgólos vereséget szenvedtek. Az ifjúságiak meccsén mindössze öt gólig jutottak vízilabdázóink, s ez most még a szoros meccshez sem volt elegendő, mert az UVSE tizenöt gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat. Három fordulót követően a serdülők a hetedik, míg az ifik a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

Eredmények, gólszerzők

Gyermek bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 9-8
(2-2, 2-2, 2-2, 1-1, 2-1) – büntetőkkel
Gólszerzőink: Kardos Laura 2, Koltay Nadin 2, Lengyel Dorottya 2, Lövei Zora 1, Széles Édua 1.

Serdülő bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 21-14
(4-3, 6-3, 7-4, 4-4)
Gólszerzőink: Jonkl Csenge 5, Erdélyi Hédi 3, Kardos Dominika 2, Sümegi Nóra Virág 1, Kardos Laura 1, Koltay Nadin 1, Szabó Adrienn 1.

Ifjúsági bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 15-5
(4-2, 3-1, 4-1, 4-1)
Gólszerzőink: Szabó Nikolett 3, Sümegi Nóra Virág 1, Pál Réka 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági sportbál

DSTV: jótékonysági sportbál

2024. máj. 01.

Szerencsére vannak olyan rendezvények a városban amelyek sikerrel újjászülettek a koronavírus-járvány után. Ilyen volt a Vasvári iskola jótékony célú sportbálja múlt pénteken – a remélt bevételek az iskola fejlesztését, s ezzel együtt a gyerekek fejlődését szolgálták. Hangkép.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.