Ezúttal három vereség

2019. október 14. (hétfő) 8:13 - spigott

A DFVE mindhárom utánpótlás leány vízilabda csapata vereséget szenvedett a korosztályos bajnokságok vasárnapi fordulójában.

Az UVSE Hunguset Hotels elleni fővárosi mérkőzésekkel folytatta a korosztályos bajnoki küzdelmeket vasárnap délután a DFVE gyermek, serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata. Fiataljaink közül a gyermek együttes játszotta a legszorosabb meccset ellenfelével, ugyanis Kardos Krisztina tanítványai mind a négy negyedet egálra hozták vetélytársukkal, ám ezzel együtt sem örülhettek győzelemnek, mert a büntetőlövéseknél a fővárosiak diadalmaskodtak (9-8), így a DFVE vízilabdázói három mérkőzést követően a hetedik helyen állnak a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A serdülőknek és az ifjúságiaknak ezúttal nem volt esélye a sikerre, ugyanis a fővárosiak sokkal pontosabban, s gólerősebben játszottak a mieinknél. A gólszerzéssel a serdülők sem álltak hadilábon, de hiába találtak be tizennégy alkalommal is ellenfelük kapujába, végül hétgólos vereséget szenvedtek. Az ifjúságiak meccsén mindössze öt gólig jutottak vízilabdázóink, s ez most még a szoros meccshez sem volt elegendő, mert az UVSE tizenöt gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat. Három fordulót követően a serdülők a hetedik, míg az ifik a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

Eredmények, gólszerzők

Gyermek bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 9-8
(2-2, 2-2, 2-2, 1-1, 2-1) – büntetőkkel
Gólszerzőink: Kardos Laura 2, Koltay Nadin 2, Lengyel Dorottya 2, Lövei Zora 1, Széles Édua 1.

Serdülő bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 21-14
(4-3, 6-3, 7-4, 4-4)
Gólszerzőink: Jonkl Csenge 5, Erdélyi Hédi 3, Kardos Dominika 2, Sümegi Nóra Virág 1, Kardos Laura 1, Koltay Nadin 1, Szabó Adrienn 1.

Ifjúsági bajnokság
UVSE Hunguest Hotels – DFVE 15-5
(4-2, 3-1, 4-1, 4-1)
Gólszerzőink: Szabó Nikolett 3, Sümegi Nóra Virág 1, Pál Réka 1.

A rovat további hírei: Sport

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

2020. június 05. (péntek)

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének határozata alapján – a sportágban első alkalommal – 2020. június 1-jei hatállyal bevezetésre került a fizetési sapka szabályzat, azaz a hivatásos utánpótlás korú sportolók és az amatőr játékosok részére a sportszervezetek részéről fizethető munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegéről szóló szabályozás.

Felkészültek a rendezésre

Felkészültek a rendezésre

2020. június 05. (péntek)

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen.

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

2020. június 04. (csütörtök)

A dunaújvárosi szurkolók egykori kedvence öt szezont követően játszik újra az Acélbikák szerelésében.

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

2020. június 04. (csütörtök)

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) véglegesítette az egy évvel elhalasztott tokiói olimpia áprilisban kidolgozott új kvalifikációs rendszerét, eszerint december 1-től lehet ismét indulási szintet teljesíteni.

Megvannak az év legjobbjai

Megvannak az év legjobbjai

2020. június 04. (csütörtök)

Kalmár Tibor személyében dunaújvárosi díjazott is örülhetett a Magyar Jégkorong Szövetség egyéni elismeréseinek odaítélésénél.

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

2020. június 03. (szerda)

Tíz dunaújvárosi csapat méri össze egymással erejét szombaton a VI. Nemzeti Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornán.

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

2020. június 03. (szerda)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elkészítette a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőinek kiemelését.