Kupameccs előtt a röplabdázóink

2019. október 17. (csütörtök) 7:04 - Szárszó Lajos

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában a Dunaferr SE csapata a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja.

Csütörtökön 17 órától a Dunaferr SE felnőtt csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja. A fiúk így az NBI-es találkozó után, melyet Tomanóczy Tibor tanítványai nyertek meg 3-0-ra most a kupasorozatban játszanak a Tisza-partiak ellen. De mint azt tudjuk, minden meccs más, főként, ha kupáról beszélünk. Ennek több oka is van. Az első, hogy a bajnokin bizonyára alaposan feltérképezték egymás a felek, így most az is előfordulhat, hogy a szolnokiak kerekednek felül a mieinken.

Kép: DO-archív

A másik, hogy a kupában a továbbjutás két meccs összesítése alapján dől el. Így a mieink szemszögéből tehát az lenne a legideálisabb, ha ezt a találkozót is szett veszteség nélkül tudnák le, majd a visszavágón legalább egy szettet megnyernének. Amennyiben azonban Gulyás Ferencék oldaláról nézzük, akkor ez pont fordítottan igaz, vagyis biztosan szeretnének szettet, szetteket, mérkőzést nyerni Dunaújvárosban, hogy a visszavágón lehessenek továbbjutási esélyeik. Ez pedig arra ösztökéli a csapatokat, hogy kifejezetten jó mérkőzést játszanak egymás ellen, mely a szurkolókat is vonzhatja a csütörtökön 17 órakor, a Dunaújváros Sportcsarnokban kezdődő mérkőzésre

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.