Rangadóval folytatják a bajnokságot

2019. október 19. (szombat) 13:15 - spigott

Az ötödik helyezett Dunaújváros PASE labdarúgói a hatodik Budapest Honvéd II. gárdáját látják vendégül vasárnap délután az NB III Közép Csoportjában.

Jó formát mutat az utóbbi hetekben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a visszafogottabb bajnoki nyitány után egyre inkább magára talál, s ezt a pályán mutatott játék mellett az eredmények alakulása is bizonyítja. Lőrincz Emil tanítványai legutóbbi öt meccsükön egy döntetlen mellett négy győzelemnek örülhettek, ráadásul legutóbbi három sikerüket úgy érték el, hogy még gólt sem kaptak ellenfeleiktől. A szép eredményeknek köszönhetően a DPASE labdarúgói feljöttek a tabella ötödik helyére, s ha az előttük álló fordulóban is nyernek, még előrébb léphetnek a táblázaton.

Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis vasárnap délután öt órától a hatodik helyezett Budapest Honvéd II. látogat a Dunaújvárosi Stadionba. A fővárosiak jelenleg három ponttal a mieink mögött állnak a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott tíz mérkőzésükből négyet nyertek meg, s két döntetlen mellett négy alkalommal szenvedtek vereséget.

Kép: DO-archív

Legutóbbi két meccsüket egyaránt kétgólos különbséggel nyerték meg, s biztosak lehetünk abban, hogy Dunaújvárosba is a pontszerzés reményével érkeznek.

A DPASE labdarúgói azonban mindenképpen folytatni szeretnék jó sorozatukat, s ezért egy érdekes, jó meccsre lesz kilátás, mely előtt Lőrincz Emil vezetőedző elmondta, hogy holnapi ellenfelük egy fiatal, de nagyon sokat futó, agresszív csapat lesz, mely ezúttal is számíthat pár játékosra a Honvéd NB I-es keretéből. A mieinknek azonban csak magukkal kell foglalkozni, védekezésben hozni azt a stabil játékot, ami az elmúlt meccseken jellemezte a csapatot, ugyanakkor támadásban több bátorságot és hatékonyabb helyzetkihasználást remél játékosaitól a Dunaújváros PASE szakvezetője.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.