Rangadóval folytatják a bajnokságot

2019. október 19. (szombat) 13:15 - spigott

Az ötödik helyezett Dunaújváros PASE labdarúgói a hatodik Budapest Honvéd II. gárdáját látják vendégül vasárnap délután az NB III Közép Csoportjában.

Jó formát mutat az utóbbi hetekben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a visszafogottabb bajnoki nyitány után egyre inkább magára talál, s ezt a pályán mutatott játék mellett az eredmények alakulása is bizonyítja. Lőrincz Emil tanítványai legutóbbi öt meccsükön egy döntetlen mellett négy győzelemnek örülhettek, ráadásul legutóbbi három sikerüket úgy érték el, hogy még gólt sem kaptak ellenfeleiktől. A szép eredményeknek köszönhetően a DPASE labdarúgói feljöttek a tabella ötödik helyére, s ha az előttük álló fordulóban is nyernek, még előrébb léphetnek a táblázaton.

Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis vasárnap délután öt órától a hatodik helyezett Budapest Honvéd II. látogat a Dunaújvárosi Stadionba. A fővárosiak jelenleg három ponttal a mieink mögött állnak a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott tíz mérkőzésükből négyet nyertek meg, s két döntetlen mellett négy alkalommal szenvedtek vereséget.

Kép: DO-archív

Legutóbbi két meccsüket egyaránt kétgólos különbséggel nyerték meg, s biztosak lehetünk abban, hogy Dunaújvárosba is a pontszerzés reményével érkeznek.

A DPASE labdarúgói azonban mindenképpen folytatni szeretnék jó sorozatukat, s ezért egy érdekes, jó meccsre lesz kilátás, mely előtt Lőrincz Emil vezetőedző elmondta, hogy holnapi ellenfelük egy fiatal, de nagyon sokat futó, agresszív csapat lesz, mely ezúttal is számíthat pár játékosra a Honvéd NB I-es keretéből. A mieinknek azonban csak magukkal kell foglalkozni, védekezésben hozni azt a stabil játékot, ami az elmúlt meccseken jellemezte a csapatot, ugyanakkor támadásban több bátorságot és hatékonyabb helyzetkihasználást remél játékosaitól a Dunaújváros PASE szakvezetője.

A rovat további hírei: Sport

A liga egyik legjobbja érkezik

A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő)

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. január 26. (vasárnap)

Esélyt sem adott a szegedieknek a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi találkozóján az NB I Liga alapszakasz második körében.

Szabadkai siker a jégcsarnokban

Szabadkai siker a jégcsarnokban

2020. január 26. (vasárnap)

Udvarias házigazdáknak bizonyultak a dunaújvárosiak a második alkalommal megrendezett Hokillák Jégkorong Tornán.

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

2020. január 25. (szombat)

Parádés második félidei védekezésének is köszönhetően aratott 10-8-as győzelmet a hollandok elleni Európa-bajnoki bronzmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.

Fontos győzelem!

Fontos győzelem!

2020. január 24. (péntek)

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után bedarálta a Békéscsabát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a két gárda szekszárdi összecsapásán.