Cél a győzelem

spigott - 2019. november 8. 8:03

A sereghajtó Rubeola FC otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este háromnegyed héttől a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Magabiztos, 10-1-es győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupa szerdai mérkőzésén a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely nem sokat pihenhet a Gyöngyös elleni összecsapás után, ugyanis ma este háromnegyed héttől már a bajnokságban vár újabb feladat Fehér Zsolt együttesére. A tabella hatodik helyén álló dunaújvárosi futsalosok ismét idegenbe, Csömörre látogatnak, ahol a helyi Rubeola FC ellen lépnek pályára, méghozzá győzelmi reményekkel.

Együttesünk mai vetélytársa az utolsó helyen áll a tízcsapatos mezőnyben úgy, hogy nyolc lejátszott mérkőzéséből egyet nyert meg, s egy döntetlen mellett hat alkalommal szenvedett vereséget. Biztosra azonban nem mehetünk ellenük, s erre hívta fel a figyelmet vezetőedzőnk, Fehér Zsolt is, aki nagyon nehéz mérkőzésre számít.

Képek: DO-archív

- Csömörre látogatunk, ami nem ígérkezik egy könnyű találkozónak, soha nem könnyű abban a katlanban játszani, s többször megtréfáltak már ott bennünket. Azzal, hogy a tabellán milyen pozíciót foglalnak el a jelen pillanatban, nem foglalkozunk, a kétszer húsz perc kemény mérkőzésre koncentrálunk. A céljaink eléréséhez a teljes csapattal tudunk elutazni, mindenki egészséges, s el kell hoznunk a három pontot tőlük.

A rovat további hírei: Sport

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.