Előnyből várja a visszavágót a Dunaferr

2019. november 4. (hétfő) 18:03 - Szárszó Lajos

Szolnokon vendégszerepel a Dunaferr SE röplabda csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén.

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első, Dunaferr-Szolnok összecsapásán a Dunaferr magabiztos játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. Ezzel Tomanóczy Tibor csapata jelentős előnybe került, ám ez nem jelenti azt, hogy a kedden 19 órakor Szolnokon megrendezésre kerülő visszavágó csupán formalitás lesz. A házigazdákat ismerve Gulyás Ferenc biztosan arra készíti fel fiait, hogy mindent megtegyenek a méltó visszavágásért, vagyis ők is 3-0-ra húzzák be a meccset, ezzel alaposan visszavágva a Dunaújvárosban elszenvedett vereségért. A mieink pedig pont ezt szeretnék megakadályozni, hiszen Mészáros Dömötöréknek a céljuk, hogy minimum egy szettet tudjanak nyerni, mivel az már a továbbjutásukat eredményezné.

Kép: DO-archív

Fiainkat ismerve azonban abban biztosak lehetünk, hogy nem csupán egy szett, hanem a teljes meccs megnyeréséért utaznak Szolnokra, így előre láthatóan nagy küzdelemre lehet számítani, ahol két motivált csapat néz majd egymással farkasszemet. Mivel a kupa visszavágón minden pontnak jelentősége lesz, ezért az előre vetíthető, hogy már az első labdamenetek is izgalmasak lesznek. Mi azonban, látva a Dunaferr egyre jobb játékát joggal bízhatunk abban, hogy csapatunk sikerrel veszi a Szolnok elleni derbit, és ott lesz a következő Magyar Kupa körben is.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbított kvalifikációs időszak

Hosszabbított kvalifikációs időszak

2020. június 01. (hétfő)

A súlyemelők tokiói olimpiára selejtező időszaka október 1-jén folytatódik és 2021. április 30-án ér véget a sportági világszövetség (IWF) honlapjának híre szerint.

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

2020. június 01. (hétfő)

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnökségének tervezete értelmében két fordulóból és a döntőből áll majd az idei strandröplabda országos bajnokság.

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

2020. május 31. (vasárnap)

Meghatározó lehet az egészséges életmód felé vezető úton, hogy milyen mozgást építünk be a mindennapokba. Milyen sportágat válasszunk? Miből választhatunk? Honnan fogjuk tudni, hogy nekünk való-e egy-egy edzésforma?

Elkészült a versenykiírás

Elkészült a versenykiírás

2020. május 31. (vasárnap)

A Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2020/2021-es felnőtt női és férfi NB I-es bajnokságok versenykiírását.

Megvannak a liga legjobbjai

Megvannak a liga legjobbjai

2020. május 30. (szombat)

Hat egyéni kategóriában hirdettek végső győztest pénteken az Erste Liga különdíjainak odaítélésénél.

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

2020. május 30. (szombat)

A héten megkezdték a közös munkát a magyar birkózó-válogatott tagjai, akik Sike András kötöttfogású kapitány szerint a körülményekhez képest jó állapotban érkeztek vissza a hosszú kényszerpihenőről.

Azari Zsolt rangos elismerése

Azari Zsolt rangos elismerése

2020. május 29. (péntek)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kapitánya, Azari Zsolt kapta meg idén az Erste Liga Mr. Spirit díját.