Szegedre is a három pontért utaznak

Szárszó Lajos - 2019. november 22. 13:13

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata az OB I alapszakaszának nyolcadik fordulójában ezúttal idegenben, a Szeged otthonában száll medencébe.

A pályaavató, az FTC elleni 9-7-re megnyert mérkőzés után ezúttal idegenben, a Szeged otthonában játszik majd a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata. A mérkőzésre, mely szombaton, elég szokatlan időben, 11 órakor kerül sor nem igen készülhetett fel Mihók Attila együttese. Ennek oka az, hogy a csapat egy része kisebb pihenőt kapott, míg ketten, Garda Krisztina és Gurisatti Gréta a válogatottal Spanyolországba utazott a Világliga európai-selejtező 1. fordulójára. Így a heti készülés során nem lehetett teljes a csapat, ám ennek ellenére bátran kijelenthető, hogy a találkozó esélyese a dunaújvárosi gárda.

Kép: DO-archív

Mihók Attila lányai remek formában vannak, melyet az bizonyít a legjobban, hogy a bajnokságban hét fordulót követően vezetik a tabellát 100 százalékos teljesítménnyel az UVSE gárdája előtt. A soron következő ellenfél, a Szeged pillanatnyilag a nyolcadik helyen áll úgy, hogy az eddig lejátszott mérkőzések során csupán egy meccsen tudott győzelemnek örülni. Biztosra menni ellenük azonban nem szabad, hiszen a Tisza partiakat remek fiatalok alkotják. Ezzel azonban tisztában vannak lányaink, így biztosra vehető, hogy komolyan fogják venni a találkozót.

A rovat további hírei: Sport

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.