Nem borult a papírforma

2019. december 1. (vasárnap) 17:29 - spigott

A bajnoki címre is esélyes Kaposvár simán, 3-0-ra győzte le a Dunaferr SE röplabdázóit a két csapat ma délutáni találkozóján.

Kaposvárra, a bajnokság B csoportjának egyik legerősebb csapatához látogatott ma délután a Dunaferr SE röplabda csapata. Tomanóczy Tibor tanítványai különösebb teher nélkül léphettek pályára, ugyanis a házigazdák számítottak a toronymagas esélyesnek, s az első szett nagyobbik részében bátran, rámenősen játszottak a dunaújvárosi fiatalok. Együttesünk nem engedte elhúzni a vendéglátókat, 17-17-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, ám a rutinosabb kaposváriak ekkor sorozatban négy pontot szerezve léptek el a Dunaferrtől, s végül 25-22-re behúzták az első felvonást.

Képek: DO-archív

A második játszma sajnos csak 6-6-ig hozott szoros állást, ám ezt követően a házigazdák ismét robbantottak, s egy 5-0-s sorozattal szakították le Tomanóczy Tibor tanítványait (11-6). Próbálkozott ugyan a Dunaferr, de innen már nem volt visszaút, mert a vendéglátók pontosabban, jobban játszottak a mieinknél, már tíz ponttal is vezettek, s végül simán, 25-17-re nyerték a második szettet is. A harmadik etapban sajnos még inkább kidomborodott a két gárda közti különbség, s a Kaposvár ekkor már esélyt sem adott együttesünknek, s korán megszerzett négy-ötpontos előnyét fokozatosan növelve húzta be a játékot 25-9-re, így sima, 3-0-s győzelemmel tartotta otthon a bajnoki pontokat.

FINO Kaposvár – Dunaferr SE 3-0 (25-22, 25-17, 25-9)

FINO Kaposvár: Nagy József, Bozóki Bence, Kalmár Ákos, Makarov Ilia, Kulcsár Adrián, Martinez Ignacio, Bögöly Gábor, Horváth Kristóf, Keen Cameron, Kruzhkov Iurii, Kiss Máté (liberó). Vezetőedző: Wolochin Ruben.

Dunaferr SE: Ambrus Bence, Balázs Bálint, Tomanóczy Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Quintz Tamás, Majoros Balázs, Hatvany Zsolt, Iván Gergő, Kecskeméti Bálint Olivér, Mészáros Dömötör, Gebhardt Áron (liberó), Sümegi Kristóf András (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.