Fontos pontokat osztanak Kecskeméten

2020. január 10. (péntek) 12:43 - spigott

Muszáj elhoznia Kecskemétről a három pontot a Dunaferr futsalosainak ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjanak a felsőház eléréséért.

Hosszabb szünet után folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely ma este hét órától Kecskeméten lép pályára az NB I alapszakaszának 15. fordulójában. Fehér Zsolt tanítványai a hetedik helyen állnak a tabellán, vagyis minden egyes pontra égető szükségük van, hogy maradjon esélyük bejutni a bajnokság felsőházába. Futsalosaink mai vetélytársa éppen a Dunaferr mögött, a tizedik helyet foglalják el a mezőnybe úgy, hogy eddig lejátszott tizennégy meccsükből hármat nyertek meg, s egy döntetlen mellett tíz alkalommal szenvedtek vereséget.

Képek: DO-archív

A két gárda október elején már megmérkőzött egymással, s a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lejátszott összecsapás után a mieink örülhettek az 5-2-es győzelemnek. Ezzel nyilván ma is kiegyeznének futsalosaink, s mint azt Fehér Zsolt vezetőedző elmondta, a céljuk egyértelműen a három pont megszerzése lesz, ám az is biztos, hogy nem vár könnyű feladat együttesünkre.

"Nekünk egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, mégpedig a felsőház! Ahhoz, hogy ezt elérjük, nyernünk kell a Kecskemét otthonában. Mindenképpen figyelmeztető jelként éljük meg, hogy a csapatuk hétről hétre fejlődő tendenciát mutat" – fogalmazott a Dunaferr mestere.

A rovat további hírei: Sport

Rangadót nyertek az egyetemisták

Rangadót nyertek az egyetemisták

2020. február 17. (hétfő)

A DUE DSE NB II-es asztalitenisz csapata házi rangadót nyert, míg az NB III-as együttes Veszprémben örülhetett kiütéses győzelemnek.

Szépen zárná az alapszakaszt a Dunaferr

Szépen zárná az alapszakaszt a Dunaferr

2020. február 17. (hétfő)

Az utolsó előtti Rubeola FC ellen mérkőzéssel fejezi be az alapszakasz küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a sportcsarnokban ma este.

Véghajrá előtt az Acélbikák

Véghajrá előtt az Acélbikák

2020. február 16. (vasárnap)

A harmadik helyezett Brassó otthonában szerepelnek hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

2020. február 16. (vasárnap)

Szép eredményeknek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett országos versenyen.

Csúnya pofon a fővárosban

Csúnya pofon a fővárosban

2020. február 15. (szombat)

Hiába vezetett korán, rengeteget hibázva szenvedett súlyos vereséget a Ferencváros otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rangadó az első helyért

Rangadó az első helyért

2020. február 15. (szombat)

A Dunaújvárosban aratott 5-4-es győzelem után ezúttal a fővárosban tréfálná meg a címvédő Ferencvárost a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Végül biztos Fradi-siker

Végül biztos Fradi-siker

2020. február 14. (péntek)

Harminc percig remekül tartotta magát az FTC elleni bajnoki találkozón a DKKA csapata, ám a fordulás után pontosabb fővárosiak végül 30-24-es sikert arattak Szekszárdon.