Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat) 15:53 - spigott

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Remekül kezdte az NB I Liga alapszakasz második körét a Dunaferr SE röplabda csapata, mely a PTE-PEAC vendégeként aratott nagyon sima, 3-0-s sikert. A pécsi győzelmet követően sem pihentek azonban sokat Tomanóczy Tibor tanítványai, ugyanis ezen a hétvégén újabb fontos meccs vár a csapatra, mely vasárnap délután négy órától Székesfehérváron lép pályára a MÁV-Bericap ellen. A megyei rivális idén nem fut kiemelkedő szezont, az alapszakasz első körét az utolsó helyen fejezte be, s a második etapot sem kezdte túl jól, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett a Sümeg vendégeként.

Képek: DO-archív

Mivel a két csapat idei találkozóin mindkét alkalommal a Dunaferr örülhetett 3-0-s győzelemnek, így a holnapi összecsapásnak is a mieink az esélyesei, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű meccs várna a Tomanóczy-csapatra. A fehérváriaknál ugyanis több volt rutinos dunaújvárosi játékos (Neukum Gábor, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián) is szerepel, akik bármikor képesek egy-egy mérkőzés eldöntésére, ráadásul egy brazil légióst is bevethetnek a Dunaferr ellen. Röplabdázóink azonban ennek ellenére is a győzelemre készülnek, s ha olyan teljesítményre lesznek képesek, amilyet a legutóbbi fordulóban nyújtottak, akkor megyei riválisuktól is elhozzák a bajnoki pontokat.

A rovat további hírei: Sport

Véghajrá előtt az Acélbikák

Véghajrá előtt az Acélbikák

2020. február 16. (vasárnap)

A harmadik helyezett Brassó otthonában szerepelnek hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

Négy éremmel zártak a tollaslabdázók

2020. február 16. (vasárnap)

Szép eredményeknek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett országos versenyen.

Csúnya pofon a fővárosban

Csúnya pofon a fővárosban

2020. február 15. (szombat)

Hiába vezetett korán, rengeteget hibázva szenvedett súlyos vereséget a Ferencváros otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rangadó az első helyért

Rangadó az első helyért

2020. február 15. (szombat)

A Dunaújvárosban aratott 5-4-es győzelem után ezúttal a fővárosban tréfálná meg a címvédő Ferencvárost a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Végül biztos Fradi-siker

Végül biztos Fradi-siker

2020. február 14. (péntek)

Harminc percig remekül tartotta magát az FTC elleni bajnoki találkozón a DKKA csapata, ám a fordulás után pontosabb fővárosiak végül 30-24-es sikert arattak Szekszárdon.

Országos verseny a sportcsarnokban

Országos verseny a sportcsarnokban

2020. február 14. (péntek)

Az ország tizenhét egyesületének tollaslabdázói mérik össze egymással erejüket szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnokban sorra kerülő ranglista versenyen.

A maximum kell mindenkitől

A maximum kell mindenkitől

2020. február 13. (csütörtök)

A bajnoki címért versenyben lévő Ferencváros ellen lép pályára pénteken este Szekszárdon a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.