Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat) 15:53 - spigott

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Remekül kezdte az NB I Liga alapszakasz második körét a Dunaferr SE röplabda csapata, mely a PTE-PEAC vendégeként aratott nagyon sima, 3-0-s sikert. A pécsi győzelmet követően sem pihentek azonban sokat Tomanóczy Tibor tanítványai, ugyanis ezen a hétvégén újabb fontos meccs vár a csapatra, mely vasárnap délután négy órától Székesfehérváron lép pályára a MÁV-Bericap ellen. A megyei rivális idén nem fut kiemelkedő szezont, az alapszakasz első körét az utolsó helyen fejezte be, s a második etapot sem kezdte túl jól, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett a Sümeg vendégeként.

Képek: DO-archív

Mivel a két csapat idei találkozóin mindkét alkalommal a Dunaferr örülhetett 3-0-s győzelemnek, így a holnapi összecsapásnak is a mieink az esélyesei, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű meccs várna a Tomanóczy-csapatra. A fehérváriaknál ugyanis több volt rutinos dunaújvárosi játékos (Neukum Gábor, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián) is szerepel, akik bármikor képesek egy-egy mérkőzés eldöntésére, ráadásul egy brazil légióst is bevethetnek a Dunaferr ellen. Röplabdázóink azonban ennek ellenére is a győzelemre készülnek, s ha olyan teljesítményre lesznek képesek, amilyet a legutóbbi fordulóban nyújtottak, akkor megyei riválisuktól is elhozzák a bajnoki pontokat.

A rovat további hírei: Sport

A válogatott tornászok tudnak edzeni

A válogatott tornászok tudnak edzeni

2020. március 30. (hétfő)

A válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre, a többi tornász viszont otthon kell, hogy dolgozzon, árulta el Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke.

Három héten belül döntenek az új időpontról

Három héten belül döntenek az új időpontról

2020. március 28. (szombat)

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) várhatóan három héten belül dönt a jövő évre halasztott tokiói ötkarikás játékok pontos dátumáról.

Halasztott az EHF is

Halasztott az EHF is

2020. március 28. (szombat)

Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a koronavírus-járvány miatt hozott, Eb- és vb-selejtezőkkel, valamint az európai kupamérkőzésekkel és versenyekkel kapcsolatos döntéseit.

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

2020. március 27. (péntek)

A tokiói olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették - mondta Kulcsár Krisztián, a szervezet elnöke és Vékássy Bálint főtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által készített videóban, amelyben a sportvezetők a magyar sajtó kérdéseire válaszoltak az idei ötkarikás játékok halasztását követően. A MOB a koronavírus-járvány miatt, az újságírók egészségének megóvását is szem előtt tartva döntött az interjú ezen formája mellett.

Szövetségi támogatás

Szövetségi támogatás

2020. március 27. (péntek)

A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség is segíti a kórházunkat a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Dolgoznak tovább a kenusok

Dolgoznak tovább a kenusok

2020. március 26. (csütörtök)

Jó döntésnek tartja a tokiói ötkarikás játékok 2021-re halasztását Pető Zsolt, a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának elnöke.

Várakozó állásponton

Várakozó állásponton

2020. március 26. (csütörtök)

Egyelőre leálltak a munkával, s reménykedve várják a javuló híreket a Dunaferr SE tornászai.