Új bajnokság kezdődik

2020. január 11. (szombat) 10:45 - spigott

A Pécs elleni találkozóval kezdi meg szereplését az NB I Liga alapszakaszának második körét a Dunaferr SE röplabda csapata.

Rövidebb bajnoki szünet után megkezdődik a Dunaferr SE röplabdázói számára az NB I Liga alapszakaszának második köre, melyben a MÁV-Előre Bericap, a PTE-PEAC, a Sümegi Röplabda Egyesület, a Szolnoki Röplabda Klub és a Vidux Szeged RSE lesznek a mieink ellenfelei. Csapatunk célja, hogy a lehető legjobb helyezést érje el ebben a csoportban, hiszen a bajnokság hajrájában szeretne az 5-8. helyért pályára lépni. A csoport első meccsére a ma délután négy órakor kerül sor a Pécs otthonában, s ugyan a PTE az alapszakasz első körében csoportjának hetedik helyén zárt, ezt nem szabad, hogy bárki is figyelembe vegye az esélyek latolgatásánál, hiszen most egy új bajnokság kezdődik.

Képek: DO-archív

Ennek megfelelően, a téli ünnepek után újult erővel vágtak neki Tomanóczy Tibor tanítványai az edzéseknek, melyeken azonban nem lehetett teljes a csapat kerete, így az edzések sem lehettek olyanok, mintha mindenki rendelkezésre állhatott volna. Ennek az egyik oka, hogy csapatunk több játékosa és vezetőedzője is Mariborban szerepelt a MEVZA-tornán, ahol nagyszerű játékkal, kiváló mérkőzésekkel bizonyíthatták rátermettségüket. Szintén nehezítette a mieink helyzetét, hogy az itthon lévők között többen is kisebb sérüléssel, betegséggel bajlódtak, így nem volt egyszerű edzést tartania Szabó Gábornak. Ezek alapján a mai mérkőzés meglehetősen izgalmasnak ígérkezik, de remélhetőleg már azok is pályára tudnak majd lépni, akik a közelmúlt gyakorlásait kihagyták.

A rovat további hírei: Sport

Lehet rájuk építeni

Lehet rájuk építeni

2020. február 29. (szombat)

A minőségi utánpótlás nevelésre támaszkodva fejlődne tovább a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Pontvesztés az alsóházban

Pontvesztés az alsóházban

2020. február 28. (péntek)

Másfél perccel a Kecskemét elleni meccs vége előtt még két góllal vezetett, mégsem tudott nyerni első alsóházi bajnokiján a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Később selejteznek az olimpiáért

Később selejteznek az olimpiáért

2020. február 28. (péntek)

A koronavírus veszélye miatt májusban rendezik a női vízilabdázók olimpiai selejtezőtornáját, melynek eredetileg március elején adott volna otthont Trieszt városa.

Jó kezdésben bízik a Dunaferr

Jó kezdésben bízik a Dunaferr

2020. február 28. (péntek)

A Kecskemét elleni hazai mérkőzéssel vág neki az alsóházi küzdelmeknek ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Újpesti továbbjutás

Újpesti továbbjutás

2020. február 27. (csütörtök)

Az Újpest elleni negyeddöntős párharc negyedik felvonásán is vereséget szenvedett, így a reméltnél korábban fejezte be a szezont a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Újabb támogató állt a DKKA mellé

Újabb támogató állt a DKKA mellé

2020. február 27. (csütörtök)

Az év végéig szóló megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a Darusín Kft.-vel.

Remek győzelem az ETO ellen

Remek győzelem az ETO ellen

2020. február 27. (csütörtök)

Sokáig vezetett, majd nagyot hajrázott és parádés győzelmet aratott a győriek elleni felnőtt NB I/B-s mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata.