A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd) 8:30 - spigott

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.

Három hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásokat enyhítették, így május 4-e óta újra megengedett a részvétel a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzéseken. A határozat alapján akár újra el is kezdhették volna az edzéseket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai is, ám mint azt Mátyás Gábor ügyvezető elárulta, végül úgy döntöttek, hogy csak a következő szezon első edzésén kezdik meg együtt a közös munkát.

"A munka eddig sem szünetelt az akadémián, hiszen a felnőtt játékosok és az utánpótlás számára is online edzéseket tartottak az edzők, s ezek jelenleg is folynak, mert úgy döntöttünk, hogy mi nem tartunk közös tréningeket, mivel a 2019/2020-as bajnokság minden korosztály számára befejeződött. Éppen ezért a felnőtt együttes következő közös edzése egyben az új szezon első gyakorlása lesz majd július 6-án, míg az utánpótlás a tervek szerint július végén fogja elkezdeni a munkát."

Képek: DO-archív

A DKKA ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy ettől függetlenül is bőven van feladata a menedzsmentnek, mely továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legjobb körülmények között tudjanak nekivágni a következő szezonnak.

"Rengeteg feladatunk van még, az elmúlt két hónap sem tevékenység nélkül zajlott, nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összerakjuk azt a stábot, illetve azt a csapatot, amivel a következő bajnoki szezonnak nekivághatunk. Úgy néz ki, hogy jó kis csapat áll majd a rendelkezésünkre, de addig a szervezési munkákban, iroda összeállításban akadnak olyan dolgaink, amelyek biztosítják azt, hogy zökkenőmentesen tudjunk elindulni, illetve a következő bajnoki szezont is a lehetőségekhez mérten sikeresen folytassuk. Már volt a stáb tagjaival egy komoly egyeztetés, mely kiváló hangulatban telt, nagyon sok dolgot sikerült megbeszélnünk, szóval folyik a munka és a következő hetekben sem fogunk pihenni."

A rovat további hírei: Sport

Gólzápor a DLSZ Arénában

Gólzápor a DLSZ Arénában

2020. július 10. (péntek)

Összesen huszonöt találatnak örülhettek a csapatok a Dunaújváros Kupa csütörtök esti helyosztóin.

Távozók és érkezők!

Távozók és érkezők!

2020. július 10. (péntek)

Három játékos máshol folytatja pályafutását, ketten viszont érkeztek az NB III-as pontvadászat rajtjára készülő dunaújvárosi labdarúgókhoz.

Idén a táv felét is lehet teljesíteni a Balaton-átúszáson

Idén a táv felét is lehet teljesíteni a Balaton-átúszáson

2020. július 09. (csütörtök)

Újítással készülnek a szervezők az augusztus 1-jei 38. Lidl Balaton-átúszásra, melyen idén a klasszikus 5200 méteres táv felét is lehet teljesíteni, írja az mti.hu 

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2020. július 09. (csütörtök)

Két meglepő eredmény is született a Dunaújváros Kupa helyosztóinak szerda esti mérkőzésein.

Örömmel kezdték újra az edzéseket!

Örömmel kezdték újra az edzéseket!

2020. július 09. (csütörtök)

Átvészelték a koronavírus-járvány okozta korlátozásokat, s már újra a vízen készülhetnek a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

Nyári táborok a birkózóknak

Nyári táborok a birkózóknak

2020. július 08. (szerda)

Több mint száz gyermek vett részt a Dunaferr SE birkózó szakosztályának kéthetes nyári táborában.

Már a végső helyezésekért küzdenek

Már a végső helyezésekért küzdenek

2020. július 08. (szerda)

A PW-Shield és az FC Green-Go győzelmét hozta a Dunaújváros Kupa hétfői játéknapja, igaz utóbbi meccs nélkül végzett a sorozat 13. helyén.