Közlekedés: súlyos baleset, tejes útzár a 6-os főúton Kulcsnál (FRISSÍTVE!)

2020. május 6. (szerda) 16:18 - Öcaline

Egy személy sérült meg a friss rendőrségi összegzés szerint abban a balesetben, amely során két személygépkocsi ütközött a 6-os főtúton Kulcs térségében. Teljes útzár, terelés a hajtás után. (Friss: 16.40-től újra zavartalan a forgalom Kulcsnál!)

Személyi sérüléssel járó balesetről számolt be a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A friss szóvivői jelentés szerint eddig tisztázatlan okok miatt két autó összeütközött a 6-os számú főút 60+500 kilométerszelvényében, Kulcsnál. A délután két óra körül történt balesetben egy személy megsérült. 
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A helyszínre vezényelt rendőrök a Rácalmás felől érkező forgalmat az M6-os autópályára, az Adonyból érkező forgalmat pedig Kulcs belterületére terelik.  

A kommunikációs szolgálata híradása végén arra kérik az autósokat, óvatosan közlekedjenek! Ha megtudunk valamit a baleset okáról, körülményeiről, illetve az útzár feloldásáról, frissítjük a cikket!

UPDATE 17.27 - Helyreállt a forgalmi rend Kulcsnál

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés Kulcs térségében; a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss helyzetjelentése szerint a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Kulcs közelében a korábbi személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén. A helyszíni szemle miatti teljes útzár 16.40-ig tartott. 

A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat.
 

(Illusztráció: Google Maps/FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

2020. május 28. (csütörtök)

Dunaújvárosból és a megyeszékhelyről is több bejelentés érkezett az elmúlt hetekben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint csalók idős embereket próbáltak meg tévedésbe ejteni. A rendőrök akcióba lendültek, pláne akkor, amikor kiderült, hogy a csalók egy alkalommal sikerrel is jártak.

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

2020. május 28. (csütörtök)

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

2020. május 27. (szerda)

A gyorshírt már közöltük, most a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának jóvoltából részletesebb tájékoztatással szolgálhatunk a Nagyvenyim határában történt balesetről. Brutális képekkel kiegészítve!

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

2020. május 26. (kedd)

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a kocsikból.

Volt dolguk a tűzoltóknak!

Volt dolguk a tűzoltóknak!

2020. május 26. (kedd)

Az erős szélben kidőlt fák, lehasadt ágak miatt nyolc alkalommal riasztották Fejér megye tűzoltóit a napokban.

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

2020. május 25. (hétfő)

Ittasan ült a volán mögé az a férfi, akit Nagyvenyimen ellenőriztek a rendőrök még szombaton éjjel: egyrészt a vezetői engedély bánja a "merészségét", másfelől eljárást kezdtek ellene, értesült a DO.

Kotróhajó égett a Dunán

Kotróhajó égett a Dunán

2020. május 22. (péntek)

Kigyulladt egy kotróhajó kormányállása május 21-én, a Duna Bács-Kiskun megyei szakaszán, Szalkszentmárton közelében.