Közlekedés: halálos baleset Nagyvenyimnél (FRISSÍTVE!)

2020. június 9. (kedd) 14:57 - Öcaline

Egy ember meghalt, ketten sérültek abban a balesetben, amely során két személyautó ütközött össze Nagyvenyimnél, a települést Mezőfalvával összekötő útszakaszon. A gyorshírt a katasztrófavédelem hivatalos lapja közölte, a végzetes kimenetelű esetről friss információkkal szolgált a rendőrség is. Itt a frissített állomány!

Közlekedési balesetről tudósított a katasztrófavédelem hivatalos információs felülete, a VÉSZ, a percekkel ezelőtt frissült állomány szerint összeütközött két személygépkocsi a Mezőfalva és Nagyvenyim közötti úton. 
A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A baleset körülményeiről, illetve a sérültekről egyelőre nem szól a hivatalos közlemény – amint új információkkal szolgálhatunk, frissítjük az állományt! 

Ami azonban már most figyelmet érdemel: hiába a sok-sok figyelmeztetést, és a közelmúltban történt, brutális erejű frontális ütközésről szóló beszámoló, ezúttal is a két település közötti "halálszakasz" volt az ütközés helyszíne!

A galériával kiegészített beszámoló a DO-n:

Brutális erejű ütközés Nagyvenyimnél (katt) >>

Nem tudom elégszer leírni: a közlekedés ön- és közveszélyes üzem – vigyázzanak, vigyázzatok az utakon!

UPDATE 15.10 – halálos ütközés történt!

Néhány perccel az első beszámoló frissítése után megérkezett honlapunkhoz a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának összegzése is – ezek szerint halálos kimenetelű baleset történt  14 óra 19 perckor a 6219-es számú út 6-os kilométerszelvényében. A részletes szóvivői jelentés szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személygépkocsi – a tragikus kimenetelű baleset során az egyik jármű vezetője életét vesztette. A rendőrségi beszámoló szerint a végzetes ütközés során további két személy sérült meg.

A rendőrségi összegzés is megerősíti az útzár tényét: mint írják, a szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Baracs település, valamint a 6228-as számú út érintésével lehet.

A szóvivői beszámoló utolsó mondata is a figyelmeztetésé – azt kérik, hogy vezessenek óvatosan!

UPDATE: 17:56 - megszűnt a forgalomkorlátozás

A rendőrök a teljes útlezárást 17 óra 45 perckor feloldották, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

(Illusztráció: VÉSZ)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrség: ököllel ütött, gyorsan elfogták

Rendőrség: ököllel ütött, gyorsan elfogták

2020. július 06. (hétfő)

Súlyos testi sértés ügyében kezdett vizsgálatot a dunaújvárosi rendőrség egy 22 éves férfi ellen – aki korábban ököllel okozott sérülést egy rácalmási férfinak szombaton éjjel.  Nagyon gyorsan kézre került.

Szirénapróbák július 6-án

Szirénapróbák július 6-án

2020. július 05. (vasárnap)

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba július 6-án, hétfőn.

Közlekedés: súlyos baleset, teljes útzár a 6-os úton

Közlekedés: súlyos baleset, teljes útzár a 6-os úton

2020. július 04. (szombat)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Baracs és Kisapostag között, teljes szélességében lezárták a rendőrök a 6-os számú főutat, értesült a DO. Három gépjármű ütközött, két személy sérült.

Koronavírus: megelőző fertőtlenítés a napközis táborban

Koronavírus: megelőző fertőtlenítés a napközis táborban

2020. július 03. (péntek)

Pozitív koronavírus-tesztet produkált egy kézilabdaedző, aki hétfőn foglalkozást vezetett a kempingben zajló napközis táborban, adta hírül a GESZ. Fertőtlenítő nagytakarítást tartanak a bázison, a tábor három napra bezár.

Kétszer szakadt le az ég városunkban - extra képtár máris itt!

Kétszer szakadt le az ég városunkban - extra képtár máris itt!

2020. július 02. (csütörtök)

Nem, a nyitó képen nem egy esőerdőt mutatok - a délutáni (első) felhőszakadást örökítettem meg a Liget közben. Két tomboló vihar, a második jéggel jött. Nagy lépést tettünk a közösségi tartalomszolgáltatás felé, összeállításunkat jobbnál jobb böngészői képekkel színesítjük. Köszönet mindenkinek, aki segített!

Rendőrség: elfogás a Bocskai utcában

Rendőrség: elfogás a Bocskai utcában

2020. július 02. (csütörtök)

Lopás miatt körözött férfit kerítettek kézre a rendőrök a Bocskai utcában tegnap. A 20 éves fiatalt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kereste.

Rendőrség: illegális menekülteket tartóztattak fel a város külterületén

Rendőrség: illegális menekülteket tartóztattak fel a város külterületén

2020. július 01. (szerda)

Három, magukat afgán állampolgárnak valló személyt tartóztattak fel és állítottak elő a dunaújvárosi rendőrök kora délután. Meghallgatásuk jelenleg is tart, értesült a DO.