Visszavágott a Dunaferr

spigott - 2020. augusztus 18. 7:35

Remek támadójátékkal, Reveland bravúrjainak is köszönhetően aratott négygólos győzelmet a Kecskemét otthonában lejátszott edzőmeccsen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Újabb felkészülési találkozót játszott hétfőn este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata: Frank Tamás együttese ahhoz a Kecskeméthez látogatott, mely csütörtökön este 4-2-es sikernek örülhetett a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A kezdés ezúttal is ijesztő volt, mert a házigazdák már az első percben megszerezték a vezetést egy szöglet után, ám a mieinket szerencsére nem zavarta meg a gyors kecskeméti gól, s Szeghy Szabolcs hatodik percben szerzett találatával igen hamar egalizáltak is (1-1). A folytatásban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, ám a Dunaferr játékosai most sokkal jobban odafigyeltek a befejezésekre, mint pár nappal korábban. A 10. percben pillanatok alatt két gólt is szerzett együttesünk, melyből előbb Klacsák, majd Németh mattolta a vendéglátókat, s hiába jött a gyors szépítés, Montero és Csányi hajrában lőtt találatai után 5-2-es dunaújvárosi vezetéssel vonultak piheőre a felek.

Reveland remekelt a kapuban! (Képek: DO-archív)

A második felvonást ismét nagy lendülettel kezdték a kecskemétiek, s a szerb válogatott Ristic bombagóljával feljöttek kettőre, ám még mielőtt elkezdhettek volna bizakodni, jött Klacsák, aki visszaállította a két gárda közti korábbi különbséget (3-6). A folytatásban nagy erőket mozgósított a házigazda a felzárkózásért, ám Reveland remekelt a kapuban, így hiába támadott előbb egyenlő létszámban, majd öt a négyben is a Kecskemét, nem tudtak kifogni a rutinos hálóőrön. A véghajrában ráadásul még a korábban sérüléssel bajlódó Sánta Attila is betalált, így a Dunaferr végül 7-3-as sikerrel vágott vissza ellenfelének a pár nappal ezelőtt elszenvedett dunaújvárosi vereségért. Futsalosaink nem sokat pihenhetnek, ugyanis pénteken már újabb edzőmeccs vár a csapatra, ezúttal a Ferencváros otthonában.

ScoreGoal Kecskemét – Dunaferr DUE Dutrade FC 3-7 (2-5)

Gólszerzők: Ristic 2, Mánya, illetve: Klacsák 2, Szeghy, Németh, Csányi, Montero, Sánta.

A rovat további hírei: Sport

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.