Baleset a 6-os úton a város határában (FRISSÍTVE!)

Öcaline - 2020. szeptember 19.

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 6-os úton a város határában 14 óra 30 perckor. Három autó ütközött, a műszaki mentés tart még, félpályán halad a forgalom. Gyorshír. (Frissítés: a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút forgalma újra zavartalanul haladhat).

A baleset hírét a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata adta közre, a szóvivői összegzés szerint három személyautó karambolozott a 6-os számú főút 67-es kilométerszelvényében, Dunaújváros külterületén. A baleset a temető magasságában történt, az első gyorsjelentés szerint kora délután, 14 30 körül.
A rendőrségi összegzés szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán halad – a balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

A rendőrök ezúttal is a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét kérik a főút balesetben érintett szakaszán!

UPDATE 17.11: feloldották a korlátozást!

A főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss helyzetjelentése szerint a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a főút forgalma újra zavartalanul haladhat.

UPDATE 17.38: "ráfutásos" baleset történt

Rövid, de hiperkorrekt tájékoztatást adott a balesetről a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata: a kora délutáni ütközést a követési távolság betartásának elmulasztása okozta, a három jármű közül az első forgalmi okból lelassított, majd az ezt követő két jármű utolérte és belekoccant. A baleset során egy személy sérült, szerencsére csak könnyebben, értesült a DO.

(Illusztráció: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

2020. okt. 20.

Közigazgatási hatósági eljárást kezdett egy ismeretlen személy rendkívüli halála miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben felhívással fordultak a nyilvánossághoz. Minden segítség, akár még egy megosztás is számíthat!

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

2020. okt. 19.

A Fejér Megyei Főügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki két nap alatt három, köztük egy idős sértettet támadott meg a városban, értesült a DO.

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

2020. okt. 18.

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

2020. okt. 18.

A berendezési tárgyak égnek egy ház huszonnégy négyzetméteres melléképületében, a dunaújvárosi Búzavirág utcában.

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

2020. okt. 17.

Az éjszaka és a hajnali órákban tovább nőtt a Hernád áradása miatt lezárt útszakaszok és elzárt települések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel szombaton.

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

2020. okt. 17.

Kifosztás és más vagyon elleni bűncselekmény miatt kezdtek eljárást a dunaújvárosi rendőrök egy férfi ellen, aki kerékpárról támadt meg egy asszonyt a Domanovszky téren pénteken este. Gyorsan elcsípték a támadót, és kiderült, nem ez az egyetlen ügye.
 

Keresik a maszkos mobiltolvajt

Keresik a maszkos mobiltolvajt

2020. okt. 15.

Lopás miatt kezdett eljárást a dunaújvárosi rendőrség ismeretlen tettes ellen – a férfi azonosítása érdekében a lakosság segítségét kérik. Felhívás.