Pont nélküli hétvége

spigott - 2020. szeptember 21. 17:49

Három vereséggel zárta a serdülő bajnokság első fordulóját a DSE Röplabda Akadémia U17-es együttese.

Kép forrása: DSE Röplabda Akadémia

Szolnokon rendezték meg hétvégén az Országos Serdülő Bajnokság első fordulóját, ahol a Dunaferr SE U17-es röplabda csapata is pályára lépett. A dunaújvárosi fiatalok a MÁV-Előre elleni összecsapással kezdték meg a bajnoki küzdelmeket, s két simább, valamint egy szorosabb szettben szenvedtek vereséget. Nem alakult jól a Pénzügyőr elleni második találkozó sem, mert itt egyértelmű fölényben voltak a fővárosiak, akik három sima játszmában múlták felül a Dunaferr gárdáját, mely a házigazda Szolnok ellen zárta az első forduló küzdelmeit. A nap utolsó mérkőzésén az első és a harmadik játszmában tudta csak valamelyest megszorítani vetélytársát a dunaújvárosi alakulat, ám ezeket és a másodikat is behúzta a hazai csapat, így fiataljaink három vereséggel zárták a tornát. Szűcs Ákos edző nem is finomkodott a viadal után, mint azt az akadémisták honlapján elmondta, van még hova fejlődniük, keményen dolgoznak tovább.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – MÁV-Előre 0-3 (-17, -18, -22)
DSE Röplabda Akadémia Pénzügyőr 0-3 (-14, -7, -19)
DSE Röplabda Akadémia – Szolnok 0-3 (-19, -12, -18)

A DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata: Szilágyi András, Winter László Zétény, Kuti Márk László, Gőczi Dániel, Vida Péter Tamás, Vicsik Szabolcs, Tömöri László, Vörös Levente. Vezetőedző: Szűcs Ákos.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.