Újabb súlyos baleset a 62-es úton (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2021. június 2. 10:05

Ezúttal a város közelében történt súlyos karambol 9 óra után. Gyorshír, egyelőre a VéD helyzetjelentőire alapozva. (FRISSÍTVE)

Több mentő is a helyszínre érkezett, rendőri irányítás mellett halad a mentés, ráadásul teljes útzár nehezíti a forgalmat, miután több jármű ütközött a 62-es főút Dunaújváros és Perkáta közötti szakaszán, az "őrtoronynál". Minderről a Vészhelyzet Dunaújváros (VéD) facebook csoport közösségi helyzetjelentői számoltak be. A friss információk szerint a Fehérvár felé vezető főút forgalmát teljes szélességében lezárták a közlekedők elől a baleset helyszínén, a megyeszékhelyet érdemes most Adony vagy Mezőfalva felé kerülve megközelíteni.

A baleset hírét – és a történtek részleteit – egyelőre nem erősítették meg hivatalos források; amint releváns információ fut be, azonnal frissítem az állományt!

UPDATE 10.10 – félpályán haladhat a forgalom

 A VéD friss bejegyzése fontos tényezőt tekintve pontosította az első híradást: a friss információ szerint félpályán haladhat a forgalom a 62-es főút balesetben érintett szakaszán.

UPDATE 10.23 – itt a rendőrségi összegzés

Befutott a baleset részleteit összegzés rendőrségi gyorsjelentés: a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának összegzése szerint közúti közlekedési baleset történt 9 óra körül a 62-es számú főút 8-as kilométerszelvényében, Perkáta térségében. Az elsődleges információk alapján egy személygépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között árokba hajtott.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellet, félpályán haladhat a forgalom.

A végén az elmaradhatatlan figyelmeztetés: kérik, türelmesen és figyelmesen vezessenek!

UPDATE 11.43 – újra zavartalan a forgalom

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss helyzetjelentése szerint befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 62-es út balesetben érintett szakaszán; a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút forgalma ismét zavartalan.

(Illusztráció: FMRFK) 
 

A rovat további hírei: Sziréna

Önbíráskodás a vád – egy súlyosbító tényezővel

Önbíráskodás a vád – egy súlyosbító tényezővel

2021. jún. 19.

A sértett védekezésre képtelen volt, mégis megütötte a férfi, derül ki az ügyészségi közleményből. Felfüggesztett börtönt érhet a támadás, értesült a DO.
 

Börtönt kaphat a kábítószer-fogyasztó

Börtönt kaphat a kábítószer-fogyasztó

2021. jún. 18.

Kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség egy 30 éves férfival szemben. Börtön lehet a vége, értesült a DO.

Eltűnés miatt keresik a 17 éves Patrikot

Eltűnés miatt keresik a 17 éves Patrikot

2021. jún. 17.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az előszállási fiatal megtalálása érdekében. Akár egy megosztás is segíthet!

Nyár, vízpart, biztonság – rendőrségi tipptár a szünidőre

Nyár, vízpart, biztonság – rendőrségi tipptár a szünidőre

2021. jún. 15.

Az áldozattá válás megelőzését szolgáló tanácsokkal rukkoltak kis a szünidő beköszöntével – szülők és gyerekek figyelmébe egyaránt ajánlják.

Baleset és teljes útzár a 6-os főúton

Baleset és teljes útzár a 6-os főúton

2021. jún. 12.

Három személygépkocsi ütközött Adony térségében délelőtt, a forgalmat a sztrádára terelték.

Körözött férfit találtak, elfogás a vége

Körözött férfit találtak, elfogás a vége

2021. jún. 12.

Több körözés volt érvényben a városunkban elcsípett 31 éves férfi ellen. Őrizetbe vették, értesült a DO.

Emberölési kísérlet a vád a sodrófával, vascsővel bántalmazók ellen

Emberölési kísérlet a vád a sodrófával, vascsővel bántalmazók ellen

2021. jún. 11.

Két embernek okoztak életveszélyes sérülést a támadók még 2019 decemberében – a Fejér Megyei Főügyészség többszörösen minősülő emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, értesült a DO. Bestiális bűntett a hajtás után.