Halálos motorosbaleset történt Mezőfalvánál (frissítve)

Öcaline - 2021. augusztus 13. 8:27

Szalagkorlátnak ütközött a motoros Hantos és Mezőfalva között ma reggel. A helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a rendőrök, a forgalomkorlátozás késő délelőtt szűnt csak meg. (Frissítve!)
 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetről tudósította honlapunkat a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A részletes szóvivői összegzés szerint a 6228-as számú út 18-as kilométerszelvényében, Mezőfalva térségében történt az ütközés reggel 7 óra előtt. A rendelkezésre álló információk alapján egy Hantos felől Mezőfalva irányába közlekedő 27 éves férfi – eddig tisztázatlan okok miatt – motorkerékpárjával letért az úttestről és szalagkorlátnak ütközött. 

A motor vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a gépkocsivezetők a 6219-es számú úton, Sárbogárd felé kerülhetik el a balesettel érintett útszakaszt. 

A rendőrségi összegzés egy felhívással ér véget: kérik, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és körültekintéssel!

UPDATE 10.42 – helyreállt a forgalmi rend

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss tájékoztatása szerint megszűnt az útzár a halálos baleset helyszínén. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött az érintett útszakaszon, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. 

(llusztráció: FMRFK/DO; fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Sanyargatással is vádolják a csempészt

Sanyargatással is vádolják a csempészt

2021. okt. 15.

17 szír menekülőt zsúfoltak a teherautó rakterébe a tomboló kánikulában – a csempészés mellett a külföldi állampolgárok sanyargatásával is vádolják. Nagyon durva történet, a kitépett gumiszigetelésen át jutottak levegőhöz a szállítottak, értesült a DO.

Mentőhelikoptert is riasztottak a Vasmű útra (FRISSÍTVE)

Mentőhelikoptert is riasztottak a Vasmű útra (FRISSÍTVE)

2021. okt. 13.

Két mentőautó mellett egy mentőhelikoptert is riasztani kellett egy Vasmű úti rosszulléthez nem sokkal kilenc óra után. (FRISSÍTVE)

Küszöbön a fűtési szezon – mindent a megelőzésről!

Küszöbön a fűtési szezon – mindent a megelőzésről!

2021. okt. 11.

Előzzük meg lakástüzet és szén-monoxid-mérgezést – ezzel a címmel adott ki közleményt a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Mutatom!

Baleset volt az M6-os sztrádán, komoly torlódással

Baleset volt az M6-os sztrádán, komoly torlódással

2021. okt. 10.

Két személyautó ütközött a város határában, személyi sérülés is történt.

Ittasan, jogsi nélkül vezetett

Ittasan, jogsi nélkül vezetett

2021. okt. 09.

Ittas, és vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrökkel szemben kellett intézkednie a dunaújvárosi rendőröknek pénteken.

Nemcsak a pénzt, a pénztárgépet is vitték

Nemcsak a pénzt, a pénztárgépet is vitték

2021. okt. 08.

Lopás bűntett lett a vád a két férfival szemben. A vádlottak egyike adta az ötletet, neki egyszer már sikerült, próbálják meg újra, értesült a DO.

DSTV: lánglovagok lépcsőfutása

DSTV: lánglovagok lépcsőfutása

2021. okt. 05.

Nagy csatát és komoly erőpróbát hozott a megyei tűzoltóinak immár hagyományos lépcsőfutó versenye, derül ki a DSTV összegzéséből. A megméretést a Duna-parton rendezték a közelmúltban: mintegy negyven hivatásos, létesítményi és önkéntes lánglovag vágott a lépcsősornak! Hangkép.