Végzetes baleset, teljes útzár a 62-es úton (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. január 5. 14:16

Meghalt egy 56 éves férfi abban a balesetben, amely során frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó Szabadegyháza térségében kora délután. Borzalmas ütközés, durva képek. (FRISSÍTVE)

Több soron kiegészítette a súlyos kimenetelű közúti közlekedési balesetről adott hírt a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A frissített szóvivői jelentés szerint halálos kimenetelű baleset történt a 62-es számú főút 25-ös kilométerénél, Szabadegyháza térségében 13 óra körül. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze. Egy Skoda típusú személygépkocsival közlekedő 56 éves siófoki lakos áttért a szemközti forgalmi sávba, és frontálisan összeütközött egy Dunaújváros felé haladó tehergépjárművel. A Skodát vezető férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Azt már a rendőrségi összegzés is megerősítette, hogy a jelenleg is zajló helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A baleset helyszínét a 6209-es számú úton, Sárosd irányába tudják elkerülni a gépjárművezetők. 

A főkapitányság kommunikációs szolgálata felkavaró képeket is küldött a tragédiáról. Mint ezekből is kitetszik, valóban borzalmas erejű ütközés történt. A végzetes találkozás intenzitására jellemző, hogy a kamion eleje is összetört, a szerelvény is az útelvezető árokba csúszott. A személyautó a felismerhetetlenségig összetört, vezetőjének esélye sem volt a túlélésre...

  

UPDATE 17.51 – újra járható a 62-es út

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss híradása szerint a műszaki mentés és helyszínelés munkálatai után a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a Seregélyes és Szabadegyháza közötti útszakaszon, a korábbi halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén. Ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Esős időben csúszós pálya is lehet – vezessenek fokozott figyelemmel és türelemmel, vigyázzunk magunkra is, másokra is az utakon!

(Címlap és belső oldali képek: FMRFK; nyitó illusztráció: FMRFK/DO)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Ha tél, hát hó, ha hó, hát baleset

Ha tél, hát hó, ha hó, hát baleset

2022. jan. 22.

Sajnos nem kellett sokáig várni az első, személyi sérüléssel járt ütközésre. Két autó találkozott Kulcs és Rácalmás között. Gyorshír.

Tombol a korona, csökken a járatok száma a helyi buszközlekedésben

Tombol a korona, csökken a járatok száma a helyi buszközlekedésben

2022. jan. 21.

A beteg sofőrök számának növekedése miatt lesznek kimaradó járatok a helyi közösségi közlekedés terén, adta hírül a város hivatalos oldala. Figyelem: már holnaptól!

Vádat emeltek a bukáskor elmenekült, de később elfogott csempész ellen

Vádat emeltek a bukáskor elmenekült, de később elfogott csempész ellen

2022. jan. 20.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és kiutasították az országból a svéd autóból sikerrel spurizott szerb férfit.  

Újabb embercsempész bukott a Pentele hídnál

Újabb embercsempész bukott a Pentele hídnál

2022. jan. 20.

A Fejér megyei rendőrök fogták el a Bács megyei felhajtónál ma korán reggel. Német kocsi, szerb sofőr, hat szír menekülő. 

Egy baleset, egy elfogás – itt főszerepben az alkohollal

Egy baleset, egy elfogás – itt főszerepben az alkohollal

2022. jan. 17.

Jogosítvány nélkül okozott balesetet járművével egy nagyvenyimi férfi tegnap délután, míg este egy szabályszegés-halmozó autóssal szemben intézkedtek a rendőrök a Szórádon. Kihágáskörkép.

Bajba jutott túrázón segítettek

Bajba jutott túrázón segítettek

2022. jan. 16.

A Rácalmási-szigetek területén tévedt el és ijedt meg a vaddisznóktól az a 16 éves fiatalember, akin a dunaújvárosi rendőrök és a helyi polgárőrök segítettek szombaton.

Megrongálta a buszt – de garázdaság miatt is felelhet

Megrongálta a buszt – de garázdaság miatt is felelhet

2022. jan. 13.

Nem nyílt ki az ajtó, bedühödött, ütött, rúgott. Így megy ez.