Szettet sem veszítettek a röplabdázók

spigott - 2022. február 16. 7:30

Magabiztos, szép győzelmekkel folytatta a korosztályos bajnokság küzdelmeit a DSE Röplabda Akadémia U19-es együttese.

Kép forrása: hunvolley.hu (archív felvétel)

Miközben a felnőttek a Pénzügyőr elleni bajnoki találkozón húztak szerelést, a DSE Röplabda Akadémia U19-es együttese Kecskeméten lépett pályára a korosztályos pontvadászat újabb fordulójában, ahol a Szolnoki SPC "B", valamint a DEAC ellen mérették meg magukat Szabó Gábor tanítványai.

A tabella harmadik helyén álló dunaújvárosi fiatalok a hatodik Szolnok ellen kezdték meg a küzdelmeket, s az első játszmát viszonylag simán, 19-re megnyerve kerültek fórba a mérkőzésen. A folytatás valamivel szorosabban alakult, ám hiába küzdött jól a szolnoki alakulat, a szettek hajrájában jól koncentráltak az akadémisták, akik a második és harmadik etapot is 25-22-re behúzva arattak 3-0-s sikert.

A tizedik helyen álló debreceniek ellen egyértelműen a mieink voltak az esélyesek, s a Szabó-csapat számára nem is okozott gondot a két pont megszerzése, miután mindhárom játszmát könnyedén, egyaránt 15-re megnyerve nullázták le második vetélytársukat is, így tíz mérkőzést követően a harmadik helyen állnak a tabellán úgy, hogy a listavezető KESI három, míg a második Kaposvár kettő ponttal előzi meg fiataljainkat.

Eredmények
Szolnoki SPC "B" - DSE Röplabda Akadémia U19 0-3
(-19, -22, -22)
DEAC - DSE Röplabda Akadémia U19 0-3 (-15, -15, -15)

DSE Röplabda Akadémia: Tóth Kristóf, Pász Olivér, Winter László, Vida Péter, Szalai Kristóf, Pintér Barnabás, Béres Mátyás, Kuti Márk. Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.