Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

spigott - 2022. május 18. 7:30

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE

A fővárosban rendezték meg a gyermek és serdülő korosztályú fiú tornászok Vidék Bajnokságát, melyen természetesen ott voltak a DKSE ifjú tehetségei, Varga Gyula és Janis Pál tanítványai is. A megméretés első, szombati versenynapján a gyermek haladó, valamint a serdülő kezdő és haladó kategóriákban állhattak szerekhez a résztvevők, s a serdülő kezdők között a dunaújvárosi Szabó Emil az előkelő ötödik helyen zárta a bajnoki küzdelmeket.

A gyermek haladó kategóriában a Gulybán Erik, Lakatos Máté Gyula, Püspök Áron, Karsai Zsombor, Kiss Benedek, Barcsi Kristóf Mihály összeállítású formáció 358.350 pontot gyűjtve, a második Győri AC-t közel két egységgel megelőzve szerezte meg a Vidék Bajnokság csapatversenyének aranyérmét, s ez egyben azt is jelentette, hogy az országos gyermek bajnokság csapatversenyében két fordulót követően a negyedik helyen állnak fiataljaink.

Nemcsak csapatban, hanem egyéniben is szép eredményeknek örülhettek a dunaújvárosiak, mert egyéni összetettben Kiss Benedek a harmadik, Karsai Zsombor a negyedik, Barcsi Kristóf Mihály a hatodik helyen végzett, míg Gulybán Erik, Püspök Áron és Lakatos Máté Gyula a tíz, tizenegy és tizenkettedik helyen fejezte be a viadalt.

A megméretés vasárnapi versenynapján is volt kiért szurkolni, ugyanis a gyermek kezdő kategória versengésében Bernáth Donát lépett szerekhez a DKSE tornászai közül, s 49.300 pontot elérve az előkelő negyedik helyen fejezte be a megméretést.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.