Bréking: forgalomkorlátozás a 62-es úton (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. június 7. 9:34

A sofőr megsérült, amikor felborult egy tehergépjármű Szabadegyháza külterületén; fél pályán halad a forgalom a Fehérvárra vezető főúton. Gyorshír. (FRISSÍTVE)

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 62-es főúton, tudatta a DO-val a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői gyorsjelentés szerint felborult egy teherautó 8 óra 20 perc körül a 62-es számú főút 23-as kilométerszelvényénél, Szabadegyháza külterületén. Az eddig ismeretlen okból történt baleset során megsérült a jármű vezetője. A baleset helyszínelése félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlik.

A hírhez egy kérést is mellékelt a rendőrségi gyorsjelentés: fokozott figyelemmel és türelmesen vezessenek!

UPDATE 13.27 – Feloldották az útzárat

A megyei főkapitányság friss jelzése szerint a rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, feloldották a forgalomkorlátozást a 62-es főúton.

(Illusztráció: FMRFK/DO)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Monty Python a szerelőműhelyben

Monty Python a szerelőműhelyben

2022. júl. 01.

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége a vád, amióta olvastam a sztorit, azon agyalok, hogy na, vannak persze zseniális trükkök, de ezt mégis hogyan? Mit hitt, nem veszik észre?

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

2022. jún. 30.

Magát a mobilszolgáltató ügyintézőjének kiadva ejtett tévedésbe 17 személyt egy férfi és egy nő – vádat emeltek ellenük. 6 milliós tényleges kárt okoztak, derül ki az ügyészségi summázatból.

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

2022. jún. 29.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a férfi eltűnése miatt – itt a felhívás, és a szokásos szelíd nógatás: már egy megosztás is közelebb vihet Győr Balázshoz.

 

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

2022. jún. 28.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki Fejér és Pest megye több településén árult drogot. 

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

2022. jún. 27.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 18 éves pusztaszabolcsi lány eltűnése miatt. Jelentkezzen, ha látta – és egy megosztás is segíthet!

Súlyos baleset az M6-os sztrádán

Súlyos baleset az M6-os sztrádán

2022. jún. 26.

Két személyautó ütközött össze Rácalmásnál szombaton késő délután – személyi sérülés is történt, sokáig egy sávon haladt az autópálya forgalma a Pécs felé tartó oldalon.

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

2022. jún. 24.

Közös közleményt adott ki a  Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  – egyelőre négy napon át, hétfőtől csütörtökig él a riasztás. DO-tipp: F O L Y A D É K B E V I T E L!!!